مونا مونا دنبال کردن @jk1997 عضویتشهریور 1404 1 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(50 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت50امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 50 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 10 کتاب یادداشتها مونا 2 روز پیش شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 541 من هم میتوانم مثل آدم بزرگها بشوم که جر ارقام،به هیچ چیز علاقه ندارند. 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها مونا دیروز بهترین کتاب های جنایی از نظر من 🔪 3 کتاب این کتاب ها از نظر من پیچیدگی جالبی داشتن 🎀 0 2 بریدههای کتاب نمایش همه مونا 19 ساعت پیش آموزگار فریدا مک فادن 3.3 46 صفحۀ 303 اگر تا حالا زنده به گور نشده اید، اصلاً توصیه اش نمیکنم. 0 1 مونا 20 ساعت پیش دوستدار فریدا مک فادن 4.0 30 صفحۀ 27 قلب اکثر انسان ها در هر دقیقه بین شصت تا صد بار میتپد ..نمیدانم قلب دیزی چقدر سریع میتپد. اگر میتوانستم یک دقیقه تماشا کنم،میتوانستم تپش قلبش را محاسبه کنم. 0 1 مونا دیروز آموزگار فریدا مک فادن 3.3 46 صفحۀ 3 هرچه عمیق تر میکنم،کندن راحت تر میشود.شکستن اولین لایهٔ خاک تقریباً غیر ممکن بود ،اما باز هم آن موقع شریکی داشتم که کمکم میکرد.حالا خودم تنها هستم. 0 38 مونا دیروز هیچوقت دروغ نگو فریدا مک فادن 4.1 141 صفحۀ 264 به هر حال ،همانطور که مادرم همیشه میگوید ،تنها راهی که دو نفر میتوانند یک راز را نگه دارند این است که یکی از آنها مرده باشد. 0 2 مونا دیروز شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 541 صفحۀ 14 من هم میتوانم مثل آدم بزرگها بشوم ، که جز ارقام به هیچ چیز علاقه ندارند. 0 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.