Hudis تاریخ عضویت:مرداد 1403 Hudis دنبال کردن @hudiis 2 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(9 کتاب)0امتیاز دنبال کردن "این آدم بزرگ ها موجوداتی عجیب هستند" 2یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 9 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 10 کتاب یادداشتها Hudis 1403/5/26 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 461 به نظرم یکی از بدترین احساس دنیا اینه که به کسی بگی داری درد میکشی و بعد اون ها در جواب بگن تو که زخمی نداری بنظرم این کتاب این حس اون کسی رو داشت که درکت میکرد و نمیگفت تو که زخمی نداری 0 3 Hudis 1403/5/26 به امید دل بستم لان کالی 4.2 101 همه ما میمیریم خب چه اهمیتی داره ؟ همه میمیرن و همه چیز یه روز تموم میشه . ولی این مهمه که چطوری تموم میشه و همیشه باید امید داشته باشیم همه مردم امید دارن و کسی که امید نداشته باشه زنده نیست. "امید داشتن به آینده به معنای تظاهر کردن نیست" 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Hudis 1403/5/26 همه باید فمینیست باشیم چیماماندا انگازی ادیشی 3.4 14 صفحۀ 63 اگر این حقیقت داشته باشد که انسانیت زنان در فرهنگ ما وجود ندارد ، باید آن را در فرهنگ خودمان جای بدهیم و نهادینه کنیم 0 3 Hudis 1403/5/26 دیزی دارکر آلیس فینی 4.1 141 صفحۀ 331 'هر کسی را که میشناسی همه بد است هم خوب ، این ذات انسان است' 0 1 Hudis 1403/5/26 به امید دل بستم لان کالی 4.2 101 صفحۀ 162 "لباس ها مخفی گاه عجیب و غریب و هوشمندانه ای هستن. کبودی ها،زخم ها، نقص ها، ضعف ها، اگر دوست داشته باشیم میتونیم همه رو پنهان کنیم و مهم ترین بخش های وجودمون فقط برای نگاه آینه ها عشاقمون می مونن." 0 1 Hudis 1403/5/26 همه باید فمینیست باشیم چیماماندا انگازی ادیشی 3.4 14 صفحۀ 63 فرهنگ مردم را نمی سازد، این مردم هستند که فرهنگ را میسازند. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.