حسن آذری پور ماسوله تاریخ عضویت:آذر 1400 حسن آذری پور ماسوله دنبال کردن @hazaripour 1 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(4 کتاب)0امتیاز دنبال کردن5یادداشت5امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 4 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها حسن آذری پور ماسوله 1400/9/1 ژان کریستف جلد 1 رومن رولان 4.3 6 اثر درخشان رومن رولان. زندگی موسیقیدان جوانی که بر خلاف سنت ها زندگی می کند و به دنبال شکستن آنهاست. سرشار از اوج و فرودهای لذتبخش. 0 2 حسن آذری پور ماسوله 1400/9/1 فونتامارا اینیاتسیو سیلونه 3.6 5 یکی دیگر از کارهای درخشان سیلونه است. کتاب بسیار زیباییست. 0 0 حسن آذری پور ماسوله 1400/9/1 مکتب دیکتاتورها اینیاتسیو سیلونه 3.3 8 کتاب خوبیست. تا حدودی شبیه شهریار شهریارماکیاولی است. خصوصیات عمومی حکومت های توتالیتر را به خوبی تشریح می کند. 0 1 حسن آذری پور ماسوله 1400/9/1 دانه زیر برف: دنباله کتاب "نان و شراب" اینیاتسیو سیلونه 3.3 4 کتاب بسیار خوبیست. در واقع جلد دوم و ادامه داستان نان و شراب است. 0 1 حسن آذری پور ماسوله 1400/9/1 نان و شراب اینیاتسیو سیلونه 4.0 17 به نظر من نان و شراب در میان مجموعه داستان هایی که سیلونه به رشته تحریر در آورده است، بهترین کتاب اوست. کتابی که در دوره ای از تاریخ ایران اگر به وسیله گروههای سیاسی خوانده شده بود و از آن آموخته بودند بسیاری از اتفاقات پس از انقلاب رخ نمی داد. 0 8 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.