حنانه عبادت کار حنانه عبادت کار دنبال کردن @hannanehebadatkar 64 دنبال شده 36 دنبال کننده کتابدوست(50 کتاب)24امتیاز دنبال کردن «من اگر شعر نباشد به خدا میمیرم!» 3یادداشت8امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 50 کتاب در حال خواندن 6 کتاب خواهم خواند 11 کتاب یادداشتها حنانه عبادت کار 1403/10/19 باغ وحش شیشه ای تنسی ویلیامز 3.8 20 زیاد نمایشنامه نمی خوانم و این کتاب در ماراتن کتابخوانی مدرسه پا به پای بچه ها خواندم. این کتاب جز تجربه های قشنگ نمایشنامه خوانی من بود. 0 9 حنانه عبادت کار 1403/10/19 آینه در آینه (برگزیده شعر) محمدرضا شفیعی کدکنی 4.5 13 نه تنها این کتاب شعر بلکه تمام کتاب های شعر بدین گونه هستند که وقتی آن هارا می خوانی از تمام دنیا دور می شوی. انگار همان نخ باریکی که تورا به اینجا متصل کرده برای مدتی پاره می شود.. زیباست! 0 10 حنانه عبادت کار 1403/9/22 سه دفتر فریدون مشیری 3.5 2 میشه با این کتاب زندگی کرد! 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب حنانه عبادت کار 1403/12/6 تبسم کلارا نرگس سادات مظلومی 3.5 2 صفحۀ 47 صدای خندههایمان از در و دیوار رد میشد. دوستداشتم این ساعتها همیشه طول بکشد. 0 8 حنانه عبادت کار 1403/12/6 تبسم کلارا نرگس سادات مظلومی 3.5 2 صفحۀ 47 روزها در لامور به سرعت برق و باد میگذشت؛ جایی که برای ما بچهها مثل بهشت بود! بی قراری ها و بداخلاقیهایم تمام شده بود. حالا پدر کنارمان بود. 0 5 حنانه عبادت کار 1403/10/23 شاهنشاه ریشارد کاپوشینسکی 3.6 25 صفحۀ 35 ولی شاه این رو نمیفهمید. نمیفهمید حتی اگه یه آدم رو محو و نابود کنی، باز نمیتونی جلوی وجود داشتنش رو بگیری. برعکس، میشه این جوری گفت که با این کار ها تصویرش توی ذهن مردم مدام پر رنگ تر میشه. این تناقض هاییه که هیچ مستبدی نمیتونه کاریش بکنه. داس ضربهش رو میزنه و علف درجا شروع میکنه به رشد دوباره. باز قطعش میکنی و اون هم دوباره در میآد، حتی اگه تندتر از دفعه قبل _ قانون دلگرمی بخش طبیعت. 0 2 حنانه عبادت کار 1403/10/18 شاهنشاه ریشارد کاپوشینسکی 3.6 25 صفحۀ 15 آدمها ممکن است قدرت دیگران را تحسین کنند؛ البته ترجیح میدهند این تحسین از فاصله مطمئن باشد و قطعاً تا وقتی تحسینش میکنند که علیه خودشان استفاده نشود. 0 42 حنانه عبادت کار 1403/9/22 ارتداد یامین پور 3.7 163 صفحۀ 244 - یونس عشق مهم تر است یا معشوق ؟ - عشق مهم تر است، دریا ! فراق معشوق طاقتسوز و جانکاه است ولی فقدان عشق مرگ است. عاشق بدون معشوق میسوزد و عاشق تر میشود، اما بدون عشق حیاتی نیست که درباره چیستی آن حکمی بکنیم. 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.