فاطمه عشرت فاطمه عشرت دنبال کردن @ftm_eshrt 1 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(30 کتاب)38امتیاز دنبال کردن2یادداشت5امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 30 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها فاطمه عشرت 1402/5/20 چهل نامه ی کوتاه به همسرم نادر ابراهیمی 4.2 83 چهل نامه زیبا و پر احساس که هر نامه در اوج ستایش معشوق و عشق به او، به مساله هایی که ممکن است در طول زندگی هر زوج با آنها برخورد داشته باشند اشاره کرده است و چه زیبا برای آنها راه حلی در قالب تجربه، خاطره و یا پشیمانی و جبران اشتباه بیان کرده است. 0 0 فاطمه عشرت 1402/5/14 بیست و هفت روز و یک لبخند: روایتی از زندگی شهید بابک نوری هریس فاطمه رهبر 3.9 27 نویسنده قلم خوبی داشت و مرا به حال و هوای خانواده و خانه شهید برد. کتاب این نکته را به خوبی دربر داشت که شهدا همینجوری و اتفاقی شهید نمیشوند و از بچگی تا بزرگی از کار ها و رفتارشان معلوم است. مرتب بودن، همیشه لبخند داشتن؛ احترام به خانواده و آشنایان، سخت کوش بودن و ... گوشه ای از خصوصیات شهید بابک نوری بود که شایسته تقدیر بود و من از این کتاب دریافتم. 0 0 باشگاههاچالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. فعالیتهافعالیتی یافت نشد.