محمدابراهیم محجوب محمدابراهیم محجوب پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها قوی سیاه: اندیشه ورزی پیرامون ریسک نسیم نیکولاس طالب 4.2 3 کاروان امید: سرگذشت تری فاکس لسلی اسکریونر 4.0 2 علم استیو فولر 2.4 1 بنیانی علمی برای جهانی عقلانی پی.سی.دبلیو دیویس 3.6 1 برادرکشی نیکوس کازانتزاکیس 4.0 1 از چشم سیمرغ: چکیده رویدادهای شاهنامه محمدابراهیم محجوب 2.0 0 برآمدن اشکانیان؛ تلاقی یونانیمآبی با تاریخ ایران و آسیای میانه مارک یان اولبریخت 3.0 1 مدیریت پروژه، به اندازه کورتیس کوک 0.0 0 تاریخ فرهنگی مفهوم صلح رانلد ادزفورث 0.0 0 بازی بخت: چگونه بختانگی بر زندگی ما فرمان می راند لئونارد ملودینو 0.0 0 سرشت فناوری: فناوری چیست و چگونه تکامل می یابد ویلیام برایان آرتور 0.0 0 خاطرات مدیریت در کرایسلر لی ایاکوکا 0.0 0