پی.سی.دبلیو دیویس پی.سی.دبلیو دیویس پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها بنیانی علمی برای جهانی عقلانی پی.سی.دبلیو دیویس 3.8 1 سکوت وهم آور: آیا ما در کیهان تنها هستیم؟ پی.سی.دبلیو دیویس 3.0 1 The Mind of God: The Scientific Basis for a Rational World پی.سی.دبلیو دیویس 0.0 0 شبح در ماشین: چگونه شبکه های پنهانی اطلاعات راز زندگی را آشکار می کنند پی.سی.دبلیو دیویس 0.0 0 حیات و حیات هوشمند پی.سی.دبلیو دیویس 0.0 0 سه دقیقه آخر: سرنوشت جهان چه خواهد شد؟ پی.سی.دبلیو دیویس 0.0 0 سه دقیقه آخر: سرنوشت جهان چه خواهد شد؟ پی.سی.دبلیو دیویس 0.0 0