لئونارد ملودینو لئونارد ملودینو پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها طرح بزرگ لئونارد ملودینو 4.0 1 طرح بزرگ لئونارد ملودینو 3.0 0 تاریخچه کوتاهتر زمان: برای دسترسی آسانتر به موضوعات پایه ای علم لئونارد ملودینو 3.8 1 The Drunkard's Walk: How Randomness Rules Our Lives لئونارد ملودینو 3.0 0 سلطه ی بخت؛ چگونه شانس بر زندگی ما حاکم است لئونارد ملودینو 1.0 1 طرح بزرگ لئونارد ملودینو 3.0 0 باشعوری: چگونه ذهن ناخودآگاه شما بر رفتار شما حکمرانی می کند لئونارد ملودینو 0.0 0 جدال جهان بینی ها: علم در برابر عالم ماورائی لئونارد ملودینو 0.0 0 نگاره شکوهمند: به همراه نقدی کوتاه از سر راجر پنروز برنده جایزه نوبل فیزیک در سال 2020 لئونارد ملودینو 0.0 0 استیون هاوکینگ: یادواره ای از دوستی و فیزیک لئونارد ملودینو 0.0 1 بازی بخت: چگونه بختانگی بر زندگی ما فرمان می راند لئونارد ملودینو 0.0 0 نیمه ی پنهان ما لئونارد ملودینو 0.0 0