فاطمه جمالی فاطمه جمالی دنبال کردن @fateme_jamali 4 دنبال شده 11 دنبال کننده کتابدوست(4 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 4 کتاب در حال خواندن 28 کتاب خواهم خواند 23 کتاب یادداشتها فاطمه جمالی 1402/5/24 لینالونا کلر ژوبرت 4.3 25 کتاب خوبی بود.درباره ی حجاب بود.من کلا قصه های آدم کوچولوها رو دوست دارم. 😊 0 3 فاطمه جمالی 1402/5/22 The Dot پیتر اچ. رینولدز 4.5 3 این کتاب جالب بود.این کتاب نشون میده که بهتر از هر چیز برای آدم اعتمادبهنفس است. چون بدون آن احساس ناتوانی داری در حالی که توانا هستی. 0 16 فاطمه جمالی 1402/5/21 عید گنجشک ها کلر ژوبرت 4.4 10 من این کتاب را خیلی دوست دارم. درمورد روزهی بچههاست. جالب است و بامزه. اولین بار بود که دیدم مادر بزرگ یک کتاب ایرانی بیروسری بود. عکسش را میذارم. خیلی بامزه است. 0 5 فاطمه جمالی 1402/5/20 کره الاغ چوبی داری؟ زینب ایمان طلب 3.8 5 من خیلی از این کتاب خوشم آمد. ولی آخرش جالب و غیرقابل پیشبینی بود و غمگین و بامزه بود. ولی میشد بهتر تموم بشه. 1 3 باشگاههاچالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. فعالیتهافعالیتی یافت نشد.