سجاد سرگلی سجاد سرگلی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها پاداش: منطق پنهانی که انگیزه های ما را شکل می دهد دن آریلی 3.8 5 چرا کار می کنیم؟ بری شوارتس 3.9 2 راه ناهموار تمدن: هفت مقاله درباره تمدن 4.2 1 فلسفه تحلیلی چیست؟ هانس-یوهان گلوک 5.0 0 راهنمای خواندن "شهریار" ماکیاوللی میگل ای. وتر 4.0 1 آشوب جهانی عشق: هشت مقاله درباره جامعه شناسی خانواده محمد معماریان 4.0 1 حقوق بشر و امپراتوری: فلسفه سیاسی جهان وطن گرایی کوستاس دوزیناس 0.0 0 اسطوره خشونت مذهبی: ایدئولوژی عرفی و ریشه های تعارض مدرن ویلیام تی کاوانو 0.0 0 فلسفه به وقت سه صبح: مصاحبه های ریچارد مارشال با فیلسوفان پیشرو معاصر مهدی رعنائی 0.0 0 راهنمای خواندن "عناصر فلسفه حق" هگل دیویدادوارد رز 0.0 0 گفت وگوهایی درباره خشونت: مصاحبه های برد اونز با متفکران معاصر گروه مترجمان انتشارات ترجمان علوم انسانی 0.0 0 مدیریت، فراسوی اعداد مارگارت هفرنان 0.0 0