بری شوارتس بری شوارتس پدیدآور دنبال کردن 1 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها چرا کار می کنیم؟ بری شوارتس 3.9 2 پارادوکس انتخاب: آنگاه که آزادی انتخاب، اضطراب می آورد بری شوارتس 4.8 1 چرا از انتخاب هایمان ناخشنود هستیم؟: چرا «بیش» تر«کم» تر است؟ بری شوارتس 0.0 0 درآمدی بر حکمت و خرد کاربردی: راهکارهای درست برای انجام کارهای درست کنت شارپ 0.0 0 پارادوکس انتخاب: چرا گزینه های بیشتر جذابیت کمتری ایجاد می کند بری شوارتس 0.0 0 چرا ما کار می کنیم: برای اکثر قریب به اتفاق افراد، کارشان ناتوان از پاسخ به خواسته های آن ها است، چرا؟ بری شوارتس 0.0 0