محمد معماریان محمد معماریان پدیدآور دنبال کردن 1 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها اعترافات یک کتاب خوان معمولی آن فدیمن 3.3 27 چگونه درباره کتاب هایی که نخوانده ایم حرف بزنیم؟ پیر بایار 3.0 10 قدرت خواندن از سقراط تا توییتر فرانک فوردی 4.0 3 اتاقی که در آن اتفاق افتاد: خاطرات کاخ سفید جان رابرت بولتون 3.4 2 گراند هتل پرتگاه: زندگی اصحاب مکتب فرانکفورت استوارت جفریز 4.0 2 جان دادن در راه ایدهها: زندگی پرمخاطره فیلسوفان کاستیکا براداتان 2.3 1 تنها در کنار هم: چرا ما از فناوری بیشتر و از یکدیگر کمتر انتظار داریم؟ شری ترکل 3.5 1 جاسوس گردان؛ خاطرات یک افسر کا گ ب ویکتور چرکاشین 5.0 1 آشوب جهانی عشق: هشت مقاله درباره جامعه شناسی خانواده محمد معماریان 4.0 1 بنیادهای قرن آمریکا: نقش بنیادهای فورد، کارنگی و راکفلردر اوج گیری قدرت آمریکا ایندرجیت پارمار 3.0 1 جامعه فرسودگی؛ جامعه شفافیت بیونگ-چول هان 4.0 1 سرزمین موعود باراک اوباما 5.0 2