مهسا فراهانی

@bookishmoon

15 دنبال شده

12 دنبال کننده

📌کتاب من پیش از تو:
ویل ترینرِ ماجراجو، کسی که همواره به ورزش های مخاطره آمیزی چون صخره نوردی می پرداخت، در اوج جوانی و سلامت و ثروت اتفاقی برایش رخ می دهد و به لحظه ای زندگی اش تغییر می کند و او...
__
من پیش از تو یک رمان عشقی نیست، اما عشق، عنصر اصلی آن است؛ عشقی متفاوت که از چارچوب های زمینی خارج می شود و به لایه ی آرمانی می رسد و پیچیدگی احساسات درونی انسان را برملا می سازد.
___
آسوشیتدپرس درباره این رمان می نویسد: بعضی کتاب ها را نمی توان زمین گذاشت. کتاب هایی وجود دارند که آدم به حدی جذب شخصیت هایش می شود که دوست ندارد داستان به پایان برسد، برای همین خواندنش را کش می دهد. کتاب جوجو مویز یکی از این کتاب هاست. گاهی می خندید، گاهی لبخند می زنید و گاهی عصبانی می شوید، و بله، گاهی اشک می ریزید.
این کتاب خیلی ارزش خوندن داره🥲❤️

🔴برشی از کتاب:
من میدانم که میتوانم خوشحالت کنم
 و مطمئن باش که تو هم میتوانی خوشبختم کنی.
تو از من آدمی ساختی که اصلاً تصورش را هم نمیکردم. حتی با این شرایطی که داری باز هم میتوانی شادم کنی. از تمامِ آدم هایِ دنیا فقط میخواهم کنارِ تو باشم، تو را به هرکسی ترجیح میدهم، حتی این تویی که به نظرِ خودت
از دست رفته است...
___

ولی وقتی عاشق کسی هستی، مگر وظیفه ات این نیست که هر جور شده با او بمانی؟ وقتی که افسرده ست بهش کمک کنی؟ چه می دانم « در سلامتی و بیماری ، غم و شادی » کنارش باشی؟ کم کم داشتم اینقد بی پرده و واضح درباره مشکلات صاحبکارم صحبت میکردم احساس گناه می کردم، به خصوص که حالا دیگر دقیق میدانستم با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکند، ولی وقتی این همه اطلاعات و سوال در ذهن داری، فکر نکردم به جنبه ی عاطفی زندگی فرد برایت غیر ممکن است.💔

🟡داستان کتاب شازده کوچولو
این کتاب با بیش از ۲۸۰ گویش و زبان ترجمه شده است😍
زبان اصلی : فرانسوی
___
این کتاب درباره‌ی پسرکی است که در سیاره‌ی کوچکی به نام ب۶۱۲ با یک گل سرخ و دو آتشفشان خاموش زندگی می‌کند. پسرک عاشق گل شده، اما گل با با لحنی مغرورانه با او حرف می‌زند. پسرک از دست گل ناراحت می شود و سفری طولانی را آغاز می‌کند.

در این سفر به ۷ سیاره‌ی دیگر می‌رود. در سیاره اول با یک پادشاه آشنا می‌شود. وقتی با پادشاه صحبت می‌کند می فهمد بعضی از آدم‌ها در زندگی فکر می‌کنند بیشتر از بقیه حق زندگی دارند.

🌌در سیاره دوم با یک خودشیفته آشنا می‌شود و می فهمد بعضی‌ها  از خودشان رضایت کامل دارند . و از دیگران مدام ایراد می‌گیرند.

🌠در سیاره سوم، با مِی‌خواره‌ای آشنا می‌شود که مدام حسرت گذشته را می‌خورد و نگران اتفاق‌های آینده است. در عین حال فراموش کرده که باید به لحظه‌ی حال هم فکر کرد.

🎇در سیاره چهارم با یک تاجر آشنا می شود. تاجری که در تمام زندگیش فقط سه بار کارش را متوقف کرده. تاجر همیشه سرش در حساب و کتاب است. اما از زندگی لذت نمی‌برد.

🪐در سیاره پنجم، با یک فانوس‌بان آشنا می‌شود. فانوس‌بان نماد افرادی است که کاری را همیشه انجام می‌دهند، بدون اینکه فکر کنند این کار مفید است، یا نه!

🌑در سیاره ششم با پیرمردی جغرافی‌دان آشنا می‌شود که همیشه از توانایی و دانایی‌اش استفاده می‌کند.

☄در نهایت به سیاره هفتم، یعنی زمین می رسد. در زمین آدم‌ها احساس تنهایی می‌کنند. چون همه به دنبال به دست آوردن ثروت و قدرت و شهرت هستند.

این داستان از زبان خلبانی روایت می شود که شش سال پیش در صحرایی در آفریقا با شازده کوچولو آشنا می‌شود و شازده کوچولو ماجرای سفرش را برایش می‌گوید.🌱🤍

🔴معرفی کتاب بیشعوری:
اثری  مشهور خاویر کرمنت است که این کتاب، درباره پدیده قرن معاصر یا به بیان خود نویسنده، خطرناک‌ترین بیماری بشریت، نوشته شده است و راهنمای عملی برای شناخت و درمان ارائه می‌کند.
خاویر کرمنت در کتاب بیشعوری درباره بیماری صحبت می‌کند که قطعا همه ما با آن روبه‌رو شده‌ایم؛ زمانی که همه افراد دور و برتان با احترام با شما رفتار می‌کنند اما درنهایت متوجه می‌شوید که این احترام برآمده از ترس است. این بیماری که بیشعوری نام دارد، یکی از پدیده‌های عصر معاصر زندگی ما است.

خاویر کرمنت، کسی بود که متوجه شد، این مثال درباره او صدق می‌کند. او تصمیم گرفت تا درباره بیشعوری تحقیق کند و نتایج تحقیقاتش را به شکل این کتاب منتشر کرد. او همچنین مثال‌هایی را از زندگی خودش بیان کرد تا به درک و شناخت بهتر این پدیده کمک کند.

در بخش اول کتاب با تعریف، ماهیت و شدت بیشعوری آشنا می‌شویم. در بخش بعدی کتاب انواع بیشعورها را می‌شناسیم. در ادامه درباره جامعه بیشعور و همچنین زندگی با بیشعورها می‌خوانیم. خبر خوب است که بخش آخر کتاب، راه نجات، مراحل و وسایل درمان را به ما نشان می‌دهد.

گاهی وقت ها بعضی از کتاب ها ما رو یاد بوی خاک نمدار و خاطرات قدیمی می اندازد.
____

🟡معرفی کتاب:  کتاب سال بلوا روایت شده سالی که یاغی ها به شهر حمله کردن ، شب هایی که صدای تیر و تفنگ خواب از سرت میپرونند از لحظه شروع داستان انقدر فضاسازی ها خوب هستند که خودتون رو داخل اون فضا میبینید انگار در اون دوران زندگی میکنید  نوشافرین راوی داستان و شخصیت اصلی ماست و روایت هایی که طی این هفت شب میخونیم خاطراتی است که از ذهن نوشا گذر میکنند و همه اینها از روزی شروع میشود که که نوشا حین رفتن به باغات درگزین کنار ساختمان شهرداری حسینا را دید ؛پسری ترکه ای با  کت مشکی راه راه ( باد موهاش را می اشفت بی پروا بهش لبخند زدم...). ضمن اینکه محوریت اصلی کتاب داستان عشقی است لطیف ، که باری از حسرت و وفاداری را به دوش میکشد روایت میکند در عین حال فضای  اجتماعی و سیاسی ان دوره را هم به ما نشون میدهد مثل زن ستیزی و نادیده گرفتن حقوق زن ها  که در بازه هایی از تاریخ وجود داشتند ، صاحب مقام هایی که برسر منفعت و منافع شخصی به دنبال برپایی دار اند و این دار چه سرانجامی را رقم میزند...
از خوندن این کتاب بینهایت راضی بودم و توی این داستان چند روز زندگی کردم😍

⚫️همه ی ما فکر می‌کنیم هنوز به اندازه کافی زمان داریم تا با دیگران یک سری کارها را انجام دهیم و به آن ها چیزهایی را که می‌خواهیم و باید، بگوییم و بعد ناگهان اتفاقی می‌افتد که باعث می‌شود بایستیم و به کلماتی مثل "اگر" و "ای کاش" فکر کنیم...
__
📌معرفی :رمان پر فروش نوشته فردریک بکمن، نویسنده و وبلاگ نویس سوئدی است که کتابش طی ۴۲ هفته جز پرفروش ترین ها بوده و بیش از ۳۰ زبان دنیا ترجمه شده است.
___
•مردی به نام اوه داستان یک مرد میانسال بد خلق و دقیق را روایت می کند که بعد از مرگ همسرش و بازنشسته شدن اجباری تصمیم می گیرد به زندگی اش پایان دهد اما با نقل مکان یک زن ایرانی و خانواده اش به همسایگی او، زندگی اش دستخوش تغییرات بزرگی می شود.

اولین چیزی که در مورد این کتاب نظر مخاطب را جلب می کند جمله روی جلد کتاب است. جمله ای از مجله آلمانی اشپیگل:

"کسی که از این رمان خوشش نیاید بهتر است هیچ کتابی نخواند."

اولش فکر کردم برای تبلیغات کتاب هست اما در همان صفحات اول_وقتی اوه می‌خواهد یک آی پد بخرد_عاشق شخصیتش شدم🤍🥲

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.