یادداشت مهسا فراهانی
1402/7/12
📌کتاب من پیش از تو: ویل ترینرِ ماجراجو، کسی که همواره به ورزش های مخاطره آمیزی چون صخره نوردی می پرداخت، در اوج جوانی و سلامت و ثروت اتفاقی برایش رخ می دهد و به لحظه ای زندگی اش تغییر می کند و او... __ من پیش از تو یک رمان عشقی نیست، اما عشق، عنصر اصلی آن است؛ عشقی متفاوت که از چارچوب های زمینی خارج می شود و به لایه ی آرمانی می رسد و پیچیدگی احساسات درونی انسان را برملا می سازد. ___ آسوشیتدپرس درباره این رمان می نویسد: بعضی کتاب ها را نمی توان زمین گذاشت. کتاب هایی وجود دارند که آدم به حدی جذب شخصیت هایش می شود که دوست ندارد داستان به پایان برسد، برای همین خواندنش را کش می دهد. کتاب جوجو مویز یکی از این کتاب هاست. گاهی می خندید، گاهی لبخند می زنید و گاهی عصبانی می شوید، و بله، گاهی اشک می ریزید. این کتاب خیلی ارزش خوندن داره🥲❤️ 🔴برشی از کتاب: من میدانم که میتوانم خوشحالت کنم و مطمئن باش که تو هم میتوانی خوشبختم کنی. تو از من آدمی ساختی که اصلاً تصورش را هم نمیکردم. حتی با این شرایطی که داری باز هم میتوانی شادم کنی. از تمامِ آدم هایِ دنیا فقط میخواهم کنارِ تو باشم، تو را به هرکسی ترجیح میدهم، حتی این تویی که به نظرِ خودت از دست رفته است... ___ ولی وقتی عاشق کسی هستی، مگر وظیفه ات این نیست که هر جور شده با او بمانی؟ وقتی که افسرده ست بهش کمک کنی؟ چه می دانم « در سلامتی و بیماری ، غم و شادی » کنارش باشی؟ کم کم داشتم اینقد بی پرده و واضح درباره مشکلات صاحبکارم صحبت میکردم احساس گناه می کردم، به خصوص که حالا دیگر دقیق میدانستم با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکند، ولی وقتی این همه اطلاعات و سوال در ذهن داری، فکر نکردم به جنبه ی عاطفی زندگی فرد برایت غیر ممکن است.💔