علی

علی

@alihs837

8 دنبال شده

3 دنبال کننده

قبل از خواندن کتاب با توجه به مطالبی که راجع به گیاهخواری خونده بودم، مخالف قاطعی باهاش داشتم؛ چرا که فکر میکردم انسان هم مانند سایر حیوانات باید در زنجیره طبیعت شرکت کنه و گوشت رو شکار کنه و مصرف کنه. البته کمی متفاوت تر و تر و تمیز تر از سایر حیوانات به دلایل بدیهی. هنگامی که میخواستم کتاب رو شروع کنم با خودم فکر میکردم که نویسنده ی کتاب نباید کاری کنه که گارد من در مقابل مصرف گوشت که غذای طبیعی انسان هست و مصرف نکردنش باعث بیماری ها و کمبود هایی در انسان میشه پایین بیاد. همچنین فکر میکردم که نباید قلم تحسین برانگیز و اسم صادق هدایت، تاثیری بر پذیرش بدون دلیل گیاهخواری در ذهن من بگذاره. بعد از خوندن کتاب متوجه شدم که هدایت از منابع پزشکی ، تاریخی، اقتصاد و غیره در این کتاب استفاده کرده تا دلایل منطقی رو با زیبایی قلمش همراه کنه و با دلایلی که در طول قرون به اثبات رسیدن، میوه خواری و گیاهخواری رو برای ما تشریح کنه. در طول کتاب با دلایل و اسناد متفاوت پزشکی و تاریخی مواجه خواهید شد که به شما ثابت میکنه انسان به هیچ وجه گوشتخوار ، علف خوار و همه چیز خوار نیست! بلکه انسان میوه خوار است.  خواندن این کتاب شما رو به تفکر عمیقی راجع به غذای جسم و غذای روح و ارتباط این دو با هم می بره و دلایل مسلمی برای عدم مصرف گوشت مطرح میکنه. در انتهای کتاب تمام بهانه های مطرح شده از سمت گوشتخواران توسط نویسنده بررسی و پاسخ داده خواهد تا هیچ سوالی بعد از اتمام کتاب در ذهن مخاطب باقی نمونه. من از این کتاب تنها یک بریده منتشر میکنم؛ چرا که تمام جملات کتاب از دید بنده خواندنی است.

باشگاه‌ها

اقتصاد خانواده با روزی ۱۰ دقیقه

183 عضو

کتاب کوچک گفت و گو

دورۀ فعال

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

فواید گیاهخواری