@a_clockwork_reader

Bookworm📚
In love with reading🔥😍❤

نمایش همه

نیکو

راستش نوشتن نظر برای این کتاب رو نمیدونم از کجا باید شروع کنم! بذارید اینطوری بگم که تا قبل از بیست صفحه پایانی کتاب میخواستم بهش سه یا حتی دو و نیم بدم چون دیگه واقعا برام خسته کننده و تکراری شده بود و احساس میکردم کاملا میتونستم حدس بزنم چه اتفاقی قراره بیفته و اینجوری بودم که خب همه چی معلومه دیگه چرا الکی کشش میدی اَه:)))😑😒 ولییییییی وای نگم براتون از اون بیست صفحه لعنتی پایانی کتاب که همزمان اونقدر استرس، هیجان و حتی ترس براش داشتم که خودمم نفهمیدم چطور میخوندمش فقط!😍🤌🏻 خلاصه که کتاب خیلی خوبیه به شرطی که بهش زمان بدید و بذارید راه خودش رو براتون باز کنه و کم کم خودش رو جا بندازه مثل یک خورشت قرمه سبزی خوشمزه و در نهایت تادا! شما میتونید قشنگ سورپرایز بشید و بفهمید که اصلاااااا وقتتون رو هدر ندادید بابت این کتاب. در مورد خود کتاب هم بخوام بگم به نظرم ایده اش واقعا خیلی ناب و خاص بود و حقیقتا دوستش داشتم و از همینجا مرسی از عاطفه عزیزم دوست دوران کارشناسیم که این کتاب رو بهم معرفی کرده بود بخونم و بعد این همه سال تو کتاب خونه ام داشت خاک میخورد. راستش من تو ژانر این کتاب خونده بودم که وحشت و ترسناکه ولی تا قبل از اون بیست صفحه پایانی فقط میخندیدم و با خودم میگفتم اینکه همه اش بچه بازیه کجاش ترسناکه؟! اما الان واقعا ترسیدم🥲💔راستش مفهومی که تو این کتابه به خودی خود ترسناک نیست ولی وقتی بفهمیدش واقعا ترسناک میشه:(
پ.ن: وقتی داری تلاش میکنی هم اسپویل نکنی هم بقیه رو ترغیب کنی یه اثر رو بخونن😂🤦🏻‍♀️خلاصه که بهش به نظرم یه فرصت بدید به نظرم پشیمون نمیشید! و اینکه از این کتاب فیلم ترسناک حلقه یا ring هم ساخته شده که احتمالا یا دیدید یا راجع بهش شنیدید. خلاصه که در کل به عنوان آخرین کتاب تابستون امسال و حسن ختام شهریور واقعا این کتاب یه پایان طوفانی بود برام و دوستش داشتم^_^
💙پایان:
دوشنبه سی و یکم شهریور ۱۴۰۴ به وقت ۲۰:۰۲

نیکو

منی که هنوزم تو شوکم🙄🙄🙄..همین الان تموم شد  و من الان دقیقا اینطوری ام:☠🤯😨...واقعا داستان جذاب و گیرایی داشت، شخصیت پردازی داستان به نظرم واقعا خیلی خوب بود به خصوص شخص اصلی یعنی سرگرد مهجور🌚)اصن کراشی بودن واسه خودشون ایشون😔❤)فضا سازی داستان هم قابل تامل بود و قشنگ ترس و دلهره رو حس میکردم...اعتراف میکنم تا ۴۸ صفحه اول اصن جذبش نشدم و انداخته بودمش دور ولی دوباره که رفتم سراغش از بس جذاب بود یه روزه بقیه شو تموم کردم:))اضافه گویی نداشت به نظرم ولی خب یه سری جاها کم توضیح داده شده بودن مسائل...موضوع و تم داستان اوج هیجان و منتقل میکرد و از این نظر به زعم خودم واقعا عالی بود،روند داستان و دوست داشتم ولی خب انتظار داشتم پایان بندیش یکم بهتر ساختار بندی بشه که ولی بازم خیلی خوب تموم شد، صحت اطلاعات نویسنده به نظرم قابل درک و تعمق بود و اینکه من از پیج خودم خانوم ارغوان که می دیدم ایشون واقعا واسه اینکار تحقیق کرده بودن و زحمت کشیده بودن کلی،میرسیم به اسم کتاب که هارمونی خونین بود ولی به نظرم باید میشد همون اسم فصل اولش یعنی قصاب تاریکی😂💔، دیالوگ نویسی های کتاب و دوست داشتم فقط ایرادات ویرایشی و نگارشیش تو ذوق میزد که باز چون خود داستان اینقدر جذاب و خفن و هیجان انگیز بود میشه ازش چشم پوشی کرد. در کل و روی هم رفته اگه سبک جنایی، معمایی، هیجان انگیز و دلهره آور و کارگاهی دوست دارین به شدتتتت پیشنهاد میشه...منو که میخکوب کرد قشنگ!🙄
پ.ن: حالا من با این چیزای دلهره اوری که تو فصل دومش خوندم چجوری بخوابم در آرامش؟!😭😂وقتی هر دفعه به خودم قول میدم که از این ژانر کم تر بخونم و بازم ادم نمیشم تو این زمینه🌚هعیییی همین دیگه، امیدوارم نقدم کمک کنه به خوندن یا نخوندن این کتاب^_^

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.