@_nikan
عضویت

شهریور 1404

14 دنبال شده

4 دنبال کننده

اینجا خونه منه و منم قراره خیلی ساده و صمیمی داستان هر کتابمو براتون بگم ... البته داستان خود کتاب نه ها ! داستان من و اون کتاب :)

نمایش همه

1404/6/27 - 08:13

شروع کتاب خوندنم با کتاب کیمیاگر بود ... یادمه اسمش رو توی پیج یه خواننده معروف دیده بودم ... اول تابستون ۱۴۰۱ بود و برای خریدش داشتم می رفتم به یکی از کتاب فروشی های بزرگ شهرمون ولی وسط راه چشمم خورد به یک کتاب فروشی قدیمی و خاک گرفته ولی خب رفتم داخلش ...خیلی کتاب داشت و منم خجالت می کشیدم از فروشنده که یک آقای میانسالی بود سوال کنم کتاب کیمیاگر رو دارید ؟؟
حدود یک ساعت و نیم کتابفروشی رو بالا و پایین کردم و همه قفسه ها رو گشتم ولی پیداش نکردم تا آخر مجبور شدم از آقای فروشنده بپرسم . و ایشونم خیلی راحت رفت سراغ یکی از قفسه ها و کتاب رو بیرون آورد ... تو دلم به خودم گفتم مگه کوری آخه ! و رفتم که حساب کنم و ایشون ازم بپرسید چه سبک کتابی و بیشتر می خونید و منم گفتم تازه شروع کردم و این کتاب هم چون معرفی شده بود می خوام بخونم ... ایشون هم چون قرار بود تازه کتاب خوندن رو شروع کنم بهم تخفیف دادن و کتابی که هفتاد هزار تومن بود رو پنجاه هزار تومن حساب کردن ‌.
بعد از اینکه خریدمش هر روز صبح خودمو مجبور می کردم ساعت هشت صبح بیدار بشم و یکم خودمو سرحال می کردم و حدود ساعت هشت و نیم می شستم پای کتاب و یه بخشش رو می خوندم تا ساعت نه و نیم ( اون موقع سرعت کتاب خوندنم خیلی پایین بود به طوری که هر ده یا بیست صفحه کتاب رو یک ساعت طول می کشید بخونم حتی خیلی جاها ذهنم از محدود کتاب خارج می شد و فقط متن رو می خوندم ولی نمی فهمیدم چیشده مجبور بودم دوباره برگردم از اول صفحه ) هر چی جلوتر رفت کتاب برام جذاب تر شد و سرعتم بیشتر و حدود یک ماه بعد خلاصش کردم ... اما با‌ پایان‌این کتاب فهمیدم کتاب خوندن چه لذتی داره .
پ.ن : وقتی خلاص شد گذاشتمش توی قفسه اما چند‌ماه بعد که میخواستم دوباره تیکه هاش رو بخونم نبود و الانم چند ساله می گردم دنبالش ولی پیداش نمیکنم .

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نشده است.

چالش‌ها

این کاربر هنوز به چالشی نپیوسته است.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.