دینآ تاریخ عضویت:اسفند 1403 دینآ دنبال کردن @SheisDina 22 دنبال شده 14 دنبال کننده کتابدوست(74 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 74 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها دینآ 7 روز پیش پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 274 موش کور پرسید :"تو نیمه پر لیوان رو میبینی یا نیمه خالیشو؟" پسربچه گفت:"فکر میکنم باید خوشحال باشم که اون لیوان رو دارم" 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب دینآ دیروز هری پاتر و حفره اسرارآمیز جلد 2 جی. کی. رولینگ 4.6 81 صفحۀ 230 خانم پامفری با شور و شوق به همه خبر داد که:" مهرگیاهها بی حوصله و تودار شده اند و به عبارت دیگر،دوران کودکی را پشت سر گذاشتهاند.." 0 2 دینآ 6 روز پیش کاراوال؛ اسطوره ای جلد 2 استفانی گاربر 4.3 27 صفحۀ 84 زندگی فقط در امنیتِ محض زنده ماندن نیست. 0 8 دینآ 1404/4/18 هری پاتر و سنگ جادو جی. کی. رولینگ 4.8 10 صفحۀ 13 علم ماگل ها محدود به مشاهداتشونه. 0 5 دینآ 1404/4/18 پسربچه، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 274 صفحۀ 95 موش کور پرسید :"تو نیمه پر لیوان رو میبینی یا نیمه خالیشو؟" پسربچه گفت:"فکر میکنم باید خوشحال باشم که اون لیوان رو دارم" 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.