شقایق تاریخ عضویت:اردیبهشت 1402 شقایق دنبال کردن @Shaqayeqq 4 دنبال شده 12 دنبال کننده کتابدوست(29 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 29 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها شقایق 1402/4/28 قلعه حیوانات جورج اورول 4.3 306 کتابی با داستانی زیبا، مفهومی و تکان دهنده است. خیلیم کوتاهه یعنی هیچ بهونه ای واسه نخوندنش باقی نمی مونه. من که خودم اینجوری بودم، موقع خوندن روایت ها یاد حکومت و مسئولان خودمون می افتید. 0 20 شقایق 1402/4/28 سیرک شبانه ارین مورگنشترن 3.8 37 یکی از نقاط مثبت و خیلی خوب کتاب درکنار روایت داستانی بسیار زیبا، توصیف شخصیت های کتابه. انقدر قشنگ و با جزئیات خود هر کرکتر و فضای سیرک رو توضیح میده که انگار خودت هم اونجا داری داخل سیرک میگردی و شعبده بازی ها رو میبینی. کتاب جمله های قشنگ و مفهومی زیادی داره و اینکه به نظرم چیز مهمی رو میخواست بهمون یاد بده. در کل توصیه اش میکنم. سبک داستان قشنگه و نشون میده نویسنده کارش رو بلده و وقت زیادی برای نوشتنش گذاشته. 0 16 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه شقایق 1403/8/14 راز سایه: داستان زندگی تان را از نو بنویسید دبی فورد 0.0 صفحۀ 76 چطور می شود به یک پروانه تبدیل شد؟ باید آنقدر آرزو و اشتیاق پرواز داشته باشی که دیگر دلت نخواهد کرم باقی بمانی...! 0 0 شقایق 1403/3/25 مجمع سری رابرت هریس 3.8 6 صفحۀ 229 هیچ کسی که حرف وجدانش را گوش کرده اشتباه نمی کند عالیجناب. ممکن است تبعاتش مطابق نیت و میل ما نباشد. شاید در طول زمان ثابت شود که خطا بوده است. اما معنایش این نیست که اشتباه کردهاید. تنها راهنمای کار های آدمی برای ابد وجدان اوست. چون در وجدان است که واضح تر از هرجای دیگر صدای خداوند را میشنویم... 0 8 شقایق 1403/2/27 نامه به پدر فرانتس کافکا 4.0 29 صفحۀ 34 چیزی که تمام وجود مرا مجذوب میکند دلیلی ندارد که حتی ذره ای هم در تو اثر کند و برعکس.چیزی که در نظر تو معصیت است ممکن است در نظر من معصومیت باشد.چیزی که برای تو وخامتی به دنبال ندارد، ممکن است برای من حکم سنگ قبر را داشته باشد...! 0 34 شقایق 1403/2/11 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.3 111 صفحۀ 79 بابا لنگ دراز عزیزم خیلی وقت است که این نامه را شروع کرده ام، ولی تا حالا وقت پیدا نکرده ام آن را تمام کنم. به این جمله که مال استیونسن است گوش کنید: در دنیا به قدری چیز های متنوع وجود دارد که همه ی ما مثل پادشاهان ثروتمند هستیم. این حرف را قبول دارم. هر اتفاقی هم که پیش بیاید، دنیا پر از شادی است، فقط کافیست آدم این موضوع را باور داشته باشد. من فکر می کنم برای شاد بودن، آدم باید کم توقع باشد. 4 52 شقایق 1403/1/4 1984 جورج اورول 4.2 175 صفحۀ 18 برای آنکه آدم میراث بشری را پاس بدارد لازم نیست سخنش شنیده شود، بلکه باید عقل سلیمش محفوظ بماند... 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.