تاریخ عضویت:

@Mozhdeh_psy

6 دنبال شده

9 دنبال کننده

1402/7/24

📚شما گام بعدی در تکامل انسان هستید!

تا حالا به این فکر کردین که اگه ذهن ما جوری بود که می‌تونستیم همزمان هم یه کتاب بخونیم، هم کتاب صوتی گوش بدیم و توجهمون رو روی چندتا موضوع تقسیم کنیم، زندگیمون چطوری می‌شد ؟؟

اگه به داستان‌های #علمی_تخیلی علاقه دارین،حتما این کتاب رو بخونین. ارتقا یه رمانه بسیار سرگرم‌کننده و پرهیجانه که تا مدت‌ها بعد از خواندنش، بهش فکر می‌کنین!
(البته برای من رمان #بازگشت از همین نویسنده هم اینطوری بود و بازگشت رو خیلی بیشتر دوست داشتم😍)
داستان کتاب:
در ابتدا «لوگان رمزی» مطمئن نیست که آیا چیزی در او فرق کرده است یا نه. لوگان چابک‌تر شده است، راحت‌تر می‌تواند تمرکز کند، بهتر می‌تواند چند تا کار را با هم انجام دهد. تندتر کتاب می‌خواند، بهتر همه چیز را به خاطر می‌سپرد و کمتر نیاز به خواب دارد.
اما خیلی زود، دیگر نمی‌تواند انکار کند که مغزش و بدنش دارد تغییر می‌کند. لوگان کم‌کم جهان را و اطرافیانش را و حتی عزیزانش را کاملا طور دیگری می‌بیند.
موضوع این است که ژنوم لوگان هک شده است و بی‌دلیل هم او را هدف این ارتقاء قرار نداده‌اند. ماجرا به چند ده سال پیش و به تاریک‌ترین دوره‌ی زندگی او و به یک میراث ترسناک خانوادگی بازمی‌گردد
اما این تازه شروع کار است و آن کسانی که لوگان را هدف این ارتقا قرار داده‌اند، نقشه‌های شوم‌تر و بزرگ‎تری در سر دارند...
از ترجمه‌های آقای #سیدرضا_حسینی این چهارمین کتابی بود که خوندم و واقعا همشون عالی بودن😍

1402/7/23

راوی این کتاب شما رو شوکه می‌کنه!
توی اولین صفحه‌ها، این کتاب بنظرم یه رمان ساده و خیلی خیلی معمولی آمد ولی با جلوتر رفتن داستان و زاویه دید این داستان شوکه شدم! و جزء رمان‌های به‌یاد موندنی عمرم شد
«یک لحظه» داستان غم‌انگیزی است که از عشق، مفهوم خانواده و گذر از سختی‌ها می‌گوید
داستانی تأثیرگذار از زیستن در میانۀ غیرممکن‌ها
این کتاب نوع نگاه و تجربه‌های متفاوتی که آدم‌ها از یک اتفاق یکسان دارن رو بهتون نشون میده
📚چیزی که درباره کتاب پشت جلد نوشته شده:

فین میلر شانزده‌ساله #تصادف می‌کند و زندگی‌اش در یک لحظه به پایان می‌رسد. او بین دو #جهان معلق می‌ماند و با درماندگی شاهد تلاش و تقلای عزیزانش برای بقاست.
بازماندگان تصمیمات سختی می‌گیرند، درگیر غم و پشیمانی می‌شوند و سعی می‌کنند قطعات زندگی خود را دوباره کنار هم بچینند. فین در این دنیا می‌ماند و همه چیز را می‌بیند. فین باید برود اما چطور می‌تواند اعضای خانواده‌اش را رها کند؟

🌟 یکی از معیارهام برای انتخاب کتاب، مترجم کتابه☺️ ترجمه‌های عالی و بی‌نقص خانم احمدی رو همیشه دوست دارم😍

1402/7/6

💫 روایت زنی است که در کشاکش مبارزه با یک بیماری روحی، «خود» را کشف می‌کند.
مارتا در  چهل سالگی می‌داند هیچ چیز نمی‌داند، به‌شدت غمگین و سرگردان است و با خودش، با همه احساس بیگانگی می‌کند. فقط اوست که دکترا ندارد، بچه ندارد. در خانه‌ای زندگی می‌کند که از آن متنفر است، ولی تحمل ترک کردنش را ندارد. مارتا مدت‌هاست که می‌داند مشکلی دارد، ولی نمی‌داند چه مشکلی. مورد مهر و‌ محبت اطرافیانش قرار دارد و طعم عشق را در تمامی جنبه‌هایش چشیده و‌ سیراب است، اما می‌داند حالش خوب  نیست.
چرا زندگی چنین به هم ریخته و او‌ چنین درگیر است؟ با خودش، با همه.
 چرا تنها ایستاده است؟
با این حال، می‌خواهد پایان خوشی به داستان زندگی خود بدهد...
بنظرم این کتاب یکی از متفاوت‌ترین تصاویر از یه خانم رو نشون میده و مثل بقیه کتاب‌هایی که از آدم‌های خیلی تلاش‌گر و موفق روایت می‌کنن، نیست
🛑 خطر اسپویل:  اینقدر ذهن من درگیر پیدا کردنه اختلال مارتا شد که وسط خوندنش، برای پیدا کردن جواب سوالم کلی توی گودریدز و نظرات کتاب گشتم🙄
اینکه تا آخر داستان اسم اختلال رو نگفت، برای من خیلی سخت و چالش برانگیز بود.
توی ذهنم حدس‌های مختلف می‌زدم ک هیچ‌کدوم کاملا درست نبودن😁  البته که بنظرم حتی همین موضوع هم باعث جذابیت بیشتر داستان شد😌

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.