رز رز دنبال کردن @Moonset 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(10 کتاب)0امتیاز دنبال کردن در جستجوی زندگی در میان درختان مرده🌸 3یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 10 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها رز 5 روز پیش ما دروغگو بودیم امیلی لاک هارت 3.6 73 کتابش جالب بود ترجمهاش که عالی بود و پایانش واقعا قشنگ بود اون روایتش.اون شوکی که بهمون میده.اون غمی که همراهمون بود همهاش زیبا و قشنگ بود 0 1 رز 1404/1/29 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 269 خیلی جالب بود.کلا کتابهایی که از نظر لوکیشن و شخصیتها زیاد نباشن رو دوست دارم چون نویسنده جوری مسیر رو پیش میبره که اصلا فکرت به اونجا نمیره پلاتهاش هم عالی بودن 0 0 رز 1404/1/29 سنگ کاغذ قیچی آلیس فینی 3.8 117 واقعا دوستش داشتم جالب و جذاب بود ولی صادقانه بگم پایانش برام نچسبید 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.