مینا مینا دنبال کردن @Minash 3 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(132 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت90امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 132 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 201 کتاب یادداشتها مینا سمفونی مردگان عباس معروفی 4.2 249 اتمام: دوشنبه ۱۸/بهمن/۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۱۵ 0 4 مینا درباری از شعله های نقره ای سارا جی. ماس 4.2 2 خیلی آروم میخوندمش با تمام وجود میخواستم تموم نشه اما شد و فقط میتونم بگم یه تیکه از قلبم برای تو، دلم برات تنگ میشه :') 0 4 مینا ترغیب جین آستین 3.8 19 در پاییز ۱۴۰۳ در حالی که باران میبارید تموم شد ودوستش داشتم :) 0 1 مینا رقیب های ازلی ربکا راس 4.1 6 خوندنش خیلی لذت بخش بود 0 0 باشگاهها چالشهااین کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.