ادموند و هلیا
روایتی جذاب و متفاوت
از داستان کلاسیک آدم و حوا
خارج از هر اعتقادی که دارید این کتابو باید بخونید
به چند دلیل :
🔶️ از جمله معدود کتاب هایی هست که یک پیام 《مفیدی 》 داره و باعث میشه به اصطلاح یه تجربه و نگرش مثبتی به زندگی شما اضافه بشه و نه مثل بعضی کتاب ها که هیچ پیامی و هدفی پشت نوشتنتشون نیست .
1-{پیام و تاثیر مثبت در زندگی }
🔶️ همه داستان آدم و حوا رو میدونن و یا حداقل یک بار شنیدنش و شما اگه بخاید این کتاب رو بخونید شاید فکر کنید مثل اینه که من یک فیلمی رو یک بار دیدم و لذت بردم برای بار دوم دیدم و باز هم لذت بردم
بار سومی که این فیلم رو ببینم هر چقدر برام جالب باشه دیگه بهم اون لذت و شادی بار اولی که دیدم رو بهم نمیده
ولی وقتی نویسنده بتونه یه داستانی که مردم بار ها و بار ها شنیدن رو به این قلم با این احساس و با این خلاقیت بنویسه و اون رو از حالت اصلی خودش جذاب تر بکنه
این قلم قوی و خلاقیت نویسنده رو نشون میده
و طبیعتا کسی بدش نمیاد یه داستان زیبا و سرگرم کننده رو بخونه
به قدری نویسنده تونسته توی این بخش قوی عمل کنه
که وقتی یکی از دوستان این کتاب رو معرفی کرد ( یه تشکری هم اینجا بهش بکنیم😂 )
من درجا بهش گفتم من اینو امشب باید تموم کنم انقدر داستانش جذاب و باحال بود
۲-{ داستانی زیبا و قلمی خلاق}
🔶️ همیشه به عنوان یک انسان سعی میکنم هر چیزی رو بدون دلیل و یک منطق قبول نکنم
و این کتاب برخلاف چیز های که بعضیا از بچگی به ما یاد دادن و توی مغز ما فرو کردن که همین بوده و باید بپذیرید
این نویسنده برای تک تک اتفاقاتی که مینوشت در اصل یک دلیلی منطقی ای داشته
و یا اتفاقی بود که باعث تفکر و طرح پرسش های در ذهنتون میشه و باعث میشه اون خلع های که توی داستان های که به ما گفتن واقعا پر بشه و منطقی از آب در بیاد
3-{ داستانی که همه اتفاق هاش با دلیله و یا باعث میشه خودتون خودتون رو به چالش بکشید تا جواب و تئوری های منطقی در مورد داستان به ذهنتون بیاد}
در آخر به همه خوندن این کتاب رو پیشنهاد میکنم
واقعا میتونه دیدگاهتون رو خیلی چیز ها تغییر بده و باعث رشدتون بشه