Kimiya Kimiya دنبال کردن @Kim.iya 0 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(93 کتاب)104امتیاز دنبال کردن :) 2یادداشت9امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 93 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها Kimiya 1403/12/26 اولین نفری که در نهایت میمیرد آدام سیلورا 4.4 18 با خوندن (هر دو در نهایت میمیرند) میفهمی دنیا کوچیکه ولی با خوندن (اولین نفری مه در نهایت میمیرند) میفهمی حتی از حد انتظارتم کوچیک تره :) 0 0 Kimiya 1403/12/25 آخرین شبح کریس پریستلی 3.0 2 میشه گفت کاملا مثل سرود کریسمس چارلز دیکنز بود ولی خوندنش ضرری نداره 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش نوروزی 20 صفحه به مدت 13 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Kimiya 1403/12/25 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 414 صفحۀ 83 شازده کوچولو گفت : یـواش یـواش دارم منظـورت رو مـی فهمم . یـه گل هست که فـکر میکنمـ رامم کـرده . 🥀 روباه گفت : ممکـنه توی زمـین همهـ چیز پیـدا بشه . 🐾 شازده کوچولو آهـی کشید و گفـت : اما اونیـ که من میـگم ، توی زمیـن نیسـت ! 🙃 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.