hydra hydra دنبال کردن @Hydr عضویتدی 1402 2 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(19 کتاب)0امتیاز دنبال کردن7یادداشت10امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 19 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 15 کتاب یادداشتها hydra 1402/12/29 انجمن ارواح غمگین لیز مدینگز 3.8 76 زیبا و کوتاه کل روند داستان احساس همزاد پنداری داشتم و از کتاب لذت بردم 0 0 hydra 1402/12/28 میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم بک سهی 3.5 78 کم پیش میاد کتاب های روانشناسی و یا توسعه فردی بخونم اینکه 90%کتاب حرف های روانشناس و شخص بیمار بود از نظرم ایده خوبی بود ولی کتاب رو کسل کننده کرده وقتی بیمار حرف میزد درمورد بیماری هاش یک جاهایی تونستم با بیمار ارتباط برقرار کنم ولی آخرای کتاب رو به زور خوندم 0 2 hydra 1402/11/27 کلبه عمو تام هریت بیچر استو 4.3 10 کتابی زیبا و دردناک... ماجرای برده وفادار و باهوش🥹 0 1 hydra 1402/11/24 دختر مهتاب جلد 1 سو لین تن 4.1 123 خیلی جذاب و گیرا بود تو دو روز تقریباً تمومش کردم هرچند ژانرش فانتزی بود بسیار آموزنده هم بود🌒 0 2 hydra 1402/11/20 هیچوقت دروغ نگو فریدا مک فادن 4.1 128 همیشه اخر نوشته های خانم فریدا مک فادن من و شگفت زده میکنه کاملا غیر قابل پیش بینی... برای یک بار خوندن کاملا ارزش داره 0 3 hydra 1402/11/20 صدای آرچر میا شریدن 0.2 56 عاشقانه ای با مفهومی عمیق... 0 4 hydra 1402/11/1 کلئوپاترا کالین فالکنر 4.6 2 این کتاب درباره زنی با تفکر و اندیشه بالا بود زنی باهوش زیرک و... زنی که در سلطنت بهتر از زندگی خودش رفتار و انتخاب میکنه با مرد هایی رابطه برقرار میکنه که سطح بعضی اون ها خیلی پایین تر از خودشه ...برای منفعت خودش برای کشورش ... کتاب جالبی بود ولی تنها بدی که داشت این بود که از زبان شخصیت اصلی نبود از زبان خدمتکارش بود با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 3 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.