حدیثه رضائی حدیثه رضائی دنبال کردن @H_REZAEI 4 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(13 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت1امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 13 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز پایان چالش : 7 روز دیگر % 30 لیستها حدیثه رضائی روانشناسی 8 کتاب کتابهایی با محتوا و نثر روان برای فهم بهتر دنیای روانشناسی 0 0 بریدههای کتاب حدیثه رضائی دیروز وقتی نیچه گریست اروین دی. یالوم 4.2 142 صفحۀ 348 شاید یک مرد،تنها با مرد بودن می تواند زنانگی یک زن را آزاد کند. 0 20 حدیثه رضائی 3 روز پیش انسان در جستجو معنا ویکتور امیل فرانکل 3.3 2 صفحۀ 48 بهداشت روح و روان ،تا اندازه ای به تنش نیاز دارد.تنش میان آنچه که انسان به آن دست یافته و آنچه که باید به آن برسد. تلاش برای پر کردن شکاف میان آنچه که هست و آنچه که باید بشود. این تنش، لازمه ی زندگی انسان و از سلامت روان او جدایی ناپذیر است. پس نباید از برانگیخته شدن خود در یافتن معنای بالقوه ی زندگی نگران باشیم. 0 0 حدیثه رضائی 3 روز پیش این منم!: سفری از درماندگی به التیام روثی لینزی 4.8 1 صفحۀ 195 به آسمان می گویم: (خیلی قشنگی.) به خودم قولی می دهم: هر وقت چیز زیبایی ببینم ، از زیباییش حرف خواهم زد.آن زیبایی را به خودم و بقیه دنیا گوشزد خواهم کرد. 2 25 حدیثه رضائی 3 روز پیش این منم!: سفری از درماندگی به التیام روثی لینزی 4.8 1 صفحۀ 185 اگر یاد بگیرم که به این باور برسم که احساسات وجود دارند و به سوی آنها قدم بردارم، آنها هم به سمتم سرازیر می شوند. گفتن این که (وقتی حالم بهتر بشه ، دوباره می رقصم. وقتی حالم بهتر بشه دوباره غروب رو تماشا میکنم) آسان است ، اما اگر هیچ قدمی بر ندارید، اگر خودتان را به آب و آتش نزنید، همان جایی که هستید خواهید ماند. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.