حدیثه رضائی تاریخ عضویت:فروردین 1404 حدیثه رضائی دنبال کردن @H_REZAEI 4 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(15 کتاب)195امتیاز دنبال کردن0یادداشت3امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 15 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها حدیثه رضائی روانشناسی 8 کتاب کتابهایی با محتوا و نثر روان برای فهم بهتر دنیای روانشناسی 0 1 بریدههای کتاب حدیثه رضائی 1404/1/21 مخلوقات یک روز اروین دی. یالوم 4.0 15 صفحۀ 193 شاید به نظر غیر منطقی بیاد ؛ ولی معمولا غم از دست دادن اونایی که رابطه ی خوبی باهاشون داشتیم ، کمتر از غم از دست دادن افرادیه که رابطه ی ناخوشایند با اونا داشتیم، کسانی که کارای نا تموم بسیاری با اونا داریم، انگار که بعد از مرگ، رابطه ی ما با اونا در حالت نا تموم ثابت شده و هیچوقت قابلیت حل شدن رو پیدا نمیکنه. 1 2 حدیثه رضائی 1404/1/20 وقتی نیچه گریست اروین دی. یالوم 4.2 156 صفحۀ 348 شاید یک مرد،تنها با مرد بودن می تواند زنانگی یک زن را آزاد کند. 0 51 حدیثه رضائی 1404/1/18 انسان در جستجو معنا ویکتور امیل فرانکل 3.4 3 صفحۀ 48 بهداشت روح و روان ،تا اندازه ای به تنش نیاز دارد.تنش میان آنچه که انسان به آن دست یافته و آنچه که باید به آن برسد. تلاش برای پر کردن شکاف میان آنچه که هست و آنچه که باید بشود. این تنش، لازمه ی زندگی انسان و از سلامت روان او جدایی ناپذیر است. پس نباید از برانگیخته شدن خود در یافتن معنای بالقوه ی زندگی نگران باشیم. 0 1 حدیثه رضائی 1404/1/17 این منم!: سفری از درماندگی به التیام روثی لینزی 4.5 2 صفحۀ 195 به آسمان می گویم: (خیلی قشنگی.) به خودم قولی می دهم: هر وقت چیز زیبایی ببینم ، از زیباییش حرف خواهم زد.آن زیبایی را به خودم و بقیه دنیا گوشزد خواهم کرد. 2 27 حدیثه رضائی 1404/1/17 این منم!: سفری از درماندگی به التیام روثی لینزی 4.5 2 صفحۀ 185 اگر یاد بگیرم که به این باور برسم که احساسات وجود دارند و به سوی آنها قدم بردارم، آنها هم به سمتم سرازیر می شوند. گفتن این که (وقتی حالم بهتر بشه ، دوباره می رقصم. وقتی حالم بهتر بشه دوباره غروب رو تماشا میکنم) آسان است ، اما اگر هیچ قدمی بر ندارید، اگر خودتان را به آب و آتش نزنید، همان جایی که هستید خواهید ماند. 0 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.