فاطــــــمه فاطــــــمه دنبال کردن @Fatemehky 16 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(58 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت30امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 58 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 37 کتاب یادداشتها فاطــــــمه 1404/1/5 زندگی مشترک جرات می خواهد = Oser la vie a deux فردریک فانژه 3.7 2 این کتاب فقط مختص افراد متاهل نیست، برای افرادی که قصد ازدواج دارن هم خوندن این کتاب خیلی میتونه کمککننده باشه 👌🏻 0 0 فاطــــــمه 1403/3/25 عشق در برابر عشق امید کوره چی 4.0 23 کلیت کتاب به عنوان یک رمان مذهبی خوب بود؛ اما برای من بخش آخر کتاب و پینوشت چندین برابر جذابیت داشت. این دو بخش من را تشنهی شناخت بیشتر امام حسن(ع)، فرزند خورشید، کرد. 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه فاطــــــمه 1403/11/14 وضعیت آخر تامس آنتونی هریس 4.1 4 صفحۀ 173 0 1 فاطــــــمه 1403/6/13 خصائص الحسینیه: ویژگی ها و امتیازات امام حسین (ع) جعفربن حسین شوشتری 0.0 صفحۀ 38 0 1 فاطــــــمه 1403/6/6 فراتر از بودن کریستیان بوبن 4.2 5 صفحۀ 46 عشق هرگز آرام و قرار نمیگیرد. چطور میتواند آرام گیرد؟ در دنیا هیچ جایی برای او نیست. برای رسیدن به عشق، تنها میتوان مانند تو بود: شوریده، آشفته، توضیح ناپذیر، دیوانه، زنده، زنده، زنده 0 0 فاطــــــمه 1403/5/19 دروغگویی روی مبل اروین دی. یالوم 4.1 19 صفحۀ 380 همونطور که میدونی ما همیشه روز تولد رو به عنوان چیزی خوشحالکننده جشن میگیریم، ولی به نظر من عکس این مسئله صادقه. این تولدها نمادهای ناراحتکنندهای هستن که نشون میدن عمرمون درحال تموم شدنه و جشن تولد تلاشی برای رد کردن این ناراحتیه. 0 9 فاطــــــمه 1403/3/25 عشق در برابر عشق امید کوره چی 4.0 23 صفحۀ 37 بهمن گفت: انسان تا وعده نداده، آزاد است، اما وقتی وعده داد زیر بار مسئولیت میرود و تا به وعدهاش عمل نکند رها نخواهد شد. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.