Aye_rpr Aye_rpr دنبال کردن @Ayerpr 3 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(35 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت11امتیاز0لیستپیشنهاد کاربر برای شماکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 35 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها 🎭 هامارتیا 🎭 302 عضو جن زدگان: تراژدی شهرنشینان در سه پرده دورۀ فعال باشگاه الکلاسیکو 617 عضو قهرمان دوران دورۀ فعال قند پارسی 433 عضو گلستان سعدی: از روی نسخه تصحیح شده محمدعلی فروغی دورۀ فعالچالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Aye_rpr 1404/1/26 موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 142 صفحۀ 101 درسته میتونستی بری بیرون و تا موقعی که شب نشده نعل بازی کنی، ولی بعدش چی؟ مجبور بودی دوباره کتاب بخونی.کتاب خوندن همیشه هم خوب نیست.آدم به کسی نیاز داره که کنارش باشه با آه و ناله ادامه داد :"آدم دیوونه میشه اگه کسی رو نداشته باشه. مهم نیست که چه کسی کنارت باشه . کافیه فقط کسی باهات باشه و با صدای بلندتری گفت : این رو من بهت میگم . آدم اگه خیلی تنها شد ، ناخوش میشه." 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.