علیرضا علیرضا دنبال کردن @Alireza122 4 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(47 کتاب)56امتیاز دنبال کردن4یادداشت37امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 47 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 8 کتاب یادداشتها علیرضا 1403/12/23 پدر پولدار، پدر بی پول رابرت تی. کیوساکی 3.7 25 همین که منو به فکر این جریان انداخت خوب بود. از اونجایی که تفکر عامیانه چیز دیگه ای بود، این کتاب به اون تفکرات که شنیده و باور کرده بودم تلنگری زد. بازی رومیزی شم باحالهها :) 0 0 علیرضا 1402/10/18 پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 113 سبکش کاملا شبیه "پسرک، موش کور، روباه، اسب" بود. پر نقاشیها و جملات کوتاه و زیبا. 0 1 علیرضا 1402/10/9 مغالطات علی اصغر خندان 4.5 10 کاملترین توی فارسی به جز این کتاب منبع فارسی خوبی پیدا نکردم. 0 3 علیرضا 1402/5/24 انسان ۲۵۰ ساله سیدعلی خامنه ای 4.7 99 سلام بنظرم به عنوان کتابی که هر بند و عنوانش از سخنرانی های مختلفی و پراکنده از سال های ۸۵-۸۶ تا الانا جمعآوری شده باز هم متن زیبا و گیرایی دارد، انگار که سخنران تمام مطالب را برای کتاب شدن گفته ! 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب علیرضا 1402/10/18 پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 113 صفحۀ 97 0 0 علیرضا 1402/10/7 شهابی در شب: خلاصه ای از کتاب شبهای پیشاور محمدحسین سلطان الواعظین 4.7 5 صفحۀ 2 حافظ : چون اوضاع مملکت بحرانی بوده است و ممکن بود فتنهای بر پا گردد، ابوبکر و عمر چارهای ندیدند جز اینکه کار را یکسره کنند؛ لذا عمر با ابوبکر بیعت کرد و غیر از عده معدودی از پیروان سعد بن عباده بقیه اهل مجلس نیز با عمر موافقت کردند. واعظ : پس خود شما هم قبول دارید که حتی در سقیفه هم اجماع کامل صورت نگرفته است. - عرض کردم که اوضاع بسیار بحرانی بوده است و چارهای جز عجله نبوده است. + آیا این امکان هم وجود نداشت که علی (ع) و عباس و دیگر بزرگان بنیهاشم را خبر کنند ؟ - علی الظاهر، نه !! + خیر قربان، فرصت داشتند؛ بلکه آنها را عمدا خبردار نکردند. - دلیلی هم بر این گفته خود دارید ؟ + چه دلیلی از این بهتر که عمر تا درب خانه پیامبر آمد؛ ولی برای اینکه مبادا علی و بنیهاشم از جریان اجتماع در سقیفه خبردار شوند وارد خانه نشد. - استدعا میکنم این حرفهایی که ساخته ذهن عوام شیعه است را در این مجلس مهم مطرح نکنید. + الحمدالله در کتب معتبر شما، به اندازه کافی دلیل و برهان برای اثبات حرف ما موجود است و در نتیجه نیازی به جعل حدیث نداریم. در برخی کتابهای معتبر اهل سنت آمده است که ... 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.