خواندهام بیانیه گام دوم انقلاب سید علی حسینی خامنهای 5.0 4 ضد فاضل نظری 4.2 66 سلام، من زمین هستم: داستان واقعی یک سیاره ی منحصر به فرد لوکا نوولی 4.3 4 خداحافظ راکون پیر کلر ژوبر 4.4 38 داستان های پپوچی: آش بلوط کلر ژوبر 4.3 0 کتاب فاضل نظری 4.1 57 قصه های خوب برای بچه های خوب مهدی آذریزدی 4.5 5 پرورش فرزند: مقایسه روان شناسی غربی و اسلامی حسین کریمیان 5.0 0 چیستان های علمی رز وایلر 3.3 3 توقف ممنوع 2: سبک زندگی جوان و نوجوان ایرانی از منظر مقام معظم رهبری (مدظله) بنیامین شیرخانی 4.5 2 توقف ممنوع: ویژگی های دوران نوجوانی و جوانی، انتظارات مقام معظم رهبری از جوان ایرانی اسماء حیدری 4.2 7 کوهی که خنده رو بود (بال های رنگی رنگی) سنا ثقفی 4.7 7 اقلیت فاضل نظری 3.9 51 خواهر اضافی کلر ژوبر 3.5 9 کلوچه های خدا کلر ژوبر 4.2 10 داستان نویسی دسته جمعی 2.9 4 کفیل: زندگی حضرت ابوالفضل(ع) در آینه روایت های کوتاه ناهید حسن پور 3.9 3 ها: داستان های مینیمال مصطفی خدامی 3.0 0 واگن مخصوص: داستانک های رضوی مصطفی خدامی 3.9 5 داستان های پپوچی: درخت شکلات کلر ژوبر 3.0 0