خواندهام فیه ما فیه و پیوست های نویافته جلال الدین محمد بلخی مولوی 0.0 0 دفتر روشنایی: از میراث عرفانی بایزید بسطامی محمد بن علی سهلگی 3.5 0 اسرار التوحید فی مقامات الشیخ ابی سعید محمدبن منور 4.1 1 چنین گوید او ایتی ووتکه (متن کهن بودایی) ایتی ووتکه 0.0 0 طریقت کمال ترزا قدیسه آویلایی 0.0 0 نوشته بر دریا، از میراث عرفانی ابوالحسن خرقانی محمدرضا شفیعی کدکنی 3.8 1 دائوده جینگ اسماعیل رادپور 4.1 11 اعترافات قدیس آگوستین قدیس آگوستین 4.3 1 مجموعه رسائل مشهور به کتاب الانسان الکامل عزیزالدین بن محمد نسفی 5.0 1 هاگاکوره: کتاب سامورایی یاماموتو چونه تومو 4.0 4 تشبه به مسیح توماس آکمپیس 4.0 1 آداب المریدین عبدالقاهربن عبدالله سهروردی 0.0 0