خواندهام جاناتان مرغ دریایی کاوه میرعباسی 3.7 158 در سینه ات نهنگی می تپد عرفان نظرآهاری 4.3 15 قلبی بزرگ تر از جهان (با CD) (برگزیده داستان صلح 2010) (تصویرگر مهکامه شعبانی) عرفان نظر آهاری 4.1 5 پیامبری از کنار خانه ما رد شد عرفان نظرآهاری 4.0 6 قرآن مجید، تکامل و خلقت انسان یدالله سحابی 4.0 0 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 209 انسان کامل مرتضی مطهری 4.5 40 سیاحت غرب محمدحسن نجفی قوچانی 4.2 5 سرود یکتاپرستی: فلسفه نماز، تغییر قبله، زبان نماز، نماز وسطی، نماز چیست؟ بنیادنشرآثارواندیشه های شهیدآیت الله دکتربهشتی 3.5 1 سیره پیشوایان: نگرشی بر زندگانی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امامان معصوم علیهم السلام مهدی پیشوایی 4.4 10 آدمی: یک تاریخ نویدبخش روتخر برخمان 4.4 12