خواندهام خروس زری پیرهن پری احمد شاملو 4.3 6 حسنی نگو یه دسته گل منوچهر احترامی 4.6 7 آری اینچنین بود برادر علی شریعتی 3.9 8 کویر علی شریعتی 4.2 7 پسرک، موش کور، روباه و اسب کاوان بشیری 4.1 215 زندگی نامه ی هانا آرنت سامانتا رزهیل 4.5 2 فلسفه سیاسی هانا آرنت لی بردشا 3.9 1 فلسفه سیاسی هایک جان گری 3.7 1 فلسفه سیاسی فون هایک جان گری 4.0 0 زنان تشنه قدرت برنار کیرینی 3.4 2 پنجاه و سه نفر بزرگ علوی 3.2 6 دایی جان ناپلئون ایرج پزشکزاد 4.1 87 دیروز، امروز و فردای جنبش دانشجویی ایران: گفتگو باابراهیم اصغرزاده، عمادالدین باقی، ... مسعود سفیری 3.0 0 کافه پیانو فرهاد جعفری 2.9 36 خانوم مسعود بهنود 3.8 5 عادت های اتمی وحید مظفری 4.2 113 ما چگونه، ما شدیم: ریشه یابی علل عقب ماندگی در ایران صادق زیبا کلام 3.4 7 پلورالیزم دینی: مناظره دکتر عبدالکریم سروش و حجت الاسلام محسن کدیور مرضیه زجاجی قمی 4.5 0 کودتا: 28 مرداد، سازمان سیا و ریشه های روابط ایران و امریکا در عصر مدرن یرواند آبراهامیان 3.9 6 شوکران اصلاح: دفاعیات عبدالله نوری در دادگاه ویژه روحانیت به پیوست رای دادگاه ویژه روحانیت عبدالله نوری 4.3 1