خواهم خواند دیپلماسی دیجیتال: نظریه و عمل مارکوس هولمز 0.0 0 کلان داده: چگونه انقلاب اطلاعاتی زندگی ما را دگرگون می کند برایان کلگ 3.6 0 انقراض ششم: یک تاریخ غیرطبیعی الیزابت کولبرت 3.9 2 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال ان. هاراری 4.0 56 جهش اجتماعی: یافته های جدیدنظری تکامل درباره اینکه ما که هستیم و از کجا آمده ایم و چه چیزی شادکاممان می کند ویلیام فون هیپل 4.5 10 اعتراف های یک تبلیغاتچی دیوید اگیلوی 3.4 3 جنبش های مدنی اریکا چنووث 0.0 0 تجدد و تشخص: جامعه و هویت شخصی در عصر جدید آنتونی گیدنز 4.3 0 ۲۳ سال علی دشتی 4.3 0 قبض و بسط تئوریک شریعت: نظریه تکامل معرفت دینی عبدالکریم سروش 3.6 1 ریتا هیورث و رستگاری در شاوشنک استیون کینگ 4.0 5 ماشاءالله خان در بارگاه هارون الرشید ایرج پزشکزاد 3.3 27 شازده احتجاب هوشنگ گلشیری 3.6 43 آذر ماه آخر پاییز ابراهیم گلستان 2.2 0