خواندهام روح نماز: بر اساس کتاب آداب الصلاه امام خمینی (ره) کارگروه محتوایی موسسه جوانان 4.6 9 روح خدا پژوهش های اجتماعی آستان قدس رضوی 4.7 16 اربعین حسینی: امکان حضور در تاریخی دیگر اصغر طاهرزاده 3.9 2 جوان و انتخاب بزرگ: من کو؟! تاثیر روح بر حرکات ورزشی اصغر طاهرزاده 4.2 15 انسان شناسی، جهان شناسی محمدحسن وکیلی 4.8 6 معرفت شناسی محمدحسن وکیلی 4.6 6 ماجراهای من و بقیه: در خدمت آقا غوله بنفشه رسولیان بروجنی 4.8 8 ماحراهای من و بقیه: دردسرهای الاغ قرمز شاخ دار بنفشه رسولیان بروجنی 4.8 6 ماجراهای من و بقیه: مدرسه خیلی خفن بنفشه رسولیان بروجنی 4.6 16 ماجراهای من و بقيه: آپارتمان در آتش بنفشه رسولیان بروجنی 4.4 17 او؛ تفسیر سوره مبارکه توحید موسسه جوانان آستان قدس رضوی 4.7 5 اکسیر محبت حسینی محمدحسن وکیلی 4.7 8 رهنامه؛ فلسطین سید علی حسینی خامنهای 4.8 8 رهنامه؛ کار و تلاش سید علی حسینی خامنهای 5.0 0 رهنامه؛ آرمان گرایی و بسیج سید علی حسینی خامنهای 4.2 0 رهنامه؛ علم و فناوری سید علی حسینی خامنهای 4.8 1 زندگی جهادی (رهنامهی 24) سید علی حسینی خامنهای 5.0 0 ترکش های ولگرد : برادران مزدور داود امیریان 4.5 5 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 202 مترسک مزرعه آتشین داود امیریان 4.4 21