معرفی کتاب انسان شناسی، جهان شناسی اثر محمدحسن وکیلی

انسان شناسی، جهان شناسی

4.8
جلد 2

1399/6/15

جلد دوم از این گنجینه معارف، کتاب «انسان‌شناسی» است که شامل سرفصل‌های مختلف در راستای خودشناسی با موضوعات «من کیستم؟»، «نسبت من و تن»، « کمال انسان» و « مراتب عالم هستی» ازجمله موضوعات ارائه شده است.

لیست‌های مرتبط به انسان شناسی، جهان شناسی

نمایش همه

و ما ادراک ما النفس..
«من عرف نفسه فقد عرف ربه..»
من که هستم؟ آیا من همینی هستم که می‌بینم؟ آیا من همینی هستم که - به خیال خویش - زندگی می‌کنم و گذر ایام خویش به بطالت می‌گذرانم؟ و اگر من تن نیستم پس براستی من چیستم و جایگاهم چیست؟
«اى نفس بى حیاى نویسنده! واى بینوا شنونده! اگر قطع به این عوالم دارى، کو اثرش؟! چرا آرامى؟! چرا بر سر کوه ها نمى روى؟! چرا به بیابان ها فرار نمى کنى؟! چرا ورد شب و روزت وا حسرتا على ما فرطت فى جنب الله نیست؟!
بلکه اگر مظنه هم دارى چرا از غصه نمى میرى؟! بلکه اگر احتمالش هم مى دهى باید این احتمال، عیش تو را منغص کند و لذتت را از اعراض این دنیاى دنیه فانیه قطع کند.»

این کتاب رو به همهٔ کسایی که دنبال حقیقت خودشون هستن و کسایی که حقیقت خودشون رو در قالب تن خلاصه کردند و استعداد آدمی رو کور کردند پیشنهاد می‌کنم؛ و مهمترش به همهٔ نوجوونای همسن و هم‌فکر باحال و مشتی‌م که دنبال کتاب خوبی برای یادگیری اصول عقایدشون هستند.

بینهایت شو..!

ـ یا نور ـ
          ـ یا نور ـ

با شروع این کتاب سفری شگفت‌انگیز پر از حقایق عالم هستی را آغاز خواهید کرد. در ابتدا به عالم غیب سفر می‌کنید و مراتب عالم خلقت را کنکاش می‌کنید؛ سپس به پاسخِ پرسشِ «من کیستم؟» می‌پردازیم و سِیری در عالم خواب می‌کنید و در ایستگاه سوم به موجودات عالم هستی می‌رسید و کمی با آنها آشنا می‌شوید؛ ایستگاه چهارم و پنجم به «من و تن» و «نسبت من و تن» می‌پردازد و در توقف‌گاه هششم «کمال من» را می‌یابیم و در ایستگاه هفتم نیز «معرفت نفس و معرفت رَبّ» را می‌خوانیم و در ایستگاه پایانی به شناخت «مراتب عالم هستی» می‌رسیم...
این شرح حرکت قطار « انسان شناسی، جهان‌شناسی» بود؛ سفری عمیق به عالم خلقت.
قطار می‌خواهد جهان را -به صورت ساده- به ما معرفی کند، متن ساده کتاب نسبت به کتب دیگر خواندن را برای ما نوجوانان قطعا آسانتر می‌کند و صد البته اگر مشکلی بود رمزینه‌ها (QR code) به کمک ما می‌آیند و ما را به پای صحبت های استاد عزیز «شیخ محمدعلی تولایی» می‌نشانند.