خواهم خواند ویتگنشتاین در تبعید جیمزکارل کلاگ 5.0 2 مردم چیست؟ صدری الخیاری 0.0 0 عیش مدام ماریو بارگاس یوسا 4.0 1 تفکر فلسفی: در چیستی و چرایی فلسفه و نسبت آن با دیگر علوم و معارف هادی فنائی اشکوری 0.0 0 فلسفه چیست؟ رضا داوری اردکانی 4.0 2 فلسفه چیست؟ یک پرسش فلسفی است غلامحسین ابراهیمی دینانی 0.0 0 گفتمان انقلاب در سه روایت بیژن عبدالکریمی و دیگران 0.0 1 تانگوی شیطان لاسلو کراسناهورکایی 3.4 10 کشتن مرغ مینا هارپر لی 4.3 69 به تماشای روزهای بعد از آن رحیم رستمی 0.0 0 خیابان ها همیشه عریض نیستند رحیم رستمی 0.0 0 نابرابری با ما چه می کند کیت پیکت 3.0 1 زندگینامه تحلیلی فردوسی علیرضا شاپورشهبازی 4.4 1 درخت انجیر معابد (۲ جلدی) احمد محمود 3.5 0 پدر: تراژدی در سه پرده آوگوست استریندبرگ 3.5 9 پرندگان به سوگ او می روند حسن علی تاپ تاش 3.5 1 میل روشن هوس: گفتگو با لوئیس بونوئل خوسه د لا کولینا 3.0 0 بونوئلی ها: نوشته های سوررئالیستی لوئیسن بونوئل لوئیس بونوئل 4.4 1 جذابیت پنهان بونوئل گریت وایت 0.0 0 هم شرقی، هم غربی: تاریخ روشنفکری مدرنیته ایرانی افشین متین 4.4 5