خواندهام ابوالمشاغل نادر ابراهیمی 4.4 46 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 112 سنن النبی: آداب و سنن پیامبر (ص) سیدمحمدحسین طباطبائی 3.8 0 از دیار اقیانوس بر اساس خاطرات حلیمه عرب زاده طوسی همسر سردار شهید محمدحسن قاسمی طوسی نجمه زارع 3.5 1 پاداشها و کیفرها محمدبن علی ابن بابویه 3.5 1 به یاری خداوند توانا: خاطراتی از شهید سیدمجتبی نواب صفوی علی اکبری 4.4 6 تحلیلی بر نگاه امام به هنر و رسانه علیرضا پناهیان 4.0 6 نگاهی به رابطه عبد و مولا: برگرفته از مباحث استاد علیرضا پناهیان علیرضا پناهیان 4.8 1 شناسنامه شهید سید ابراهیم رئیسی محمدحسین قاسمی 4.2 2 شناسنامه شهیده مریم فرهانیان مهناز رهنورد 3.5 1 شناسنامه شهید عماد مغنیه مهدی قربانی 3.5 1 شناسنامه ی شهید ابراهیم هادی معصومه ملاعلی 4.7 2 شناسنامه شهید عباس بابایی ناهید رحیمی 4.0 1 شناسنامه شهید احمد کاظمی ناهید رحیمی 4.0 0 شناسنامه شهید قاسم سلیمانی ناهید رحیمی 4.9 1 شناسنامه شهید احمد کاظمی ناهید رحیمی 5.0 0 شناسنامه شهید مسعود علی محمدی ناهید رحیمی 4.8 1 شناسنامه سردار شهید محمود کاوه عالمه طهماسبی 4.8 1 عارف 12 ساله: مادرانه های نوجوان شهید رضا پناهی سیدحسین موسوی 4.4 18 حاج قاسمی که من میشناسم سعید علامیان 4.4 38