خواندهام میخواهم بمیرم ولی باز هم هوس دوکبوکی کردهام بک سهی 3.1 4 عروس الی هیزل وود 3.9 22 قصه هایی برای خواب کودکان: آبان ماه گیتا گرکانی 0.0 0 قصه ما مثل شد: صد و ده قصه مثل برای نوجوانان محمد میرکیانی 0.0 0 قصه ی زندگی رودکی زینب یزدانی 0.0 0 قصه های شیرین کلیله و دمنه محمد طاهری 5.0 0 صد سال تنهایی گابریل گارسیامارکز 3.9 165 جاسوس x خانواده بیتا قوچانی 4.0 6 قصه های خواندنی هزار و یک شب نرگس آبیار 5.0 0 چه کار کنم اگر همیشه غرغر می کنم: راهنمای عملی کودکان برای غلبه بر منفی گرایی مولود موسوی 0.0 0 دختران و فضای مجازی: چگونه در فضای مجازی بچرخید، افکارتان را به اشتراک بگذارید و امنیت خود را به طور کامل حفظ کنید کری آنتون 5.0 0 پرسش های دخترانه: هرچه دوست دارید درباره بلوغ بپرسید دارسی جانستون 3.7 2 مجموعه افسانه های ایرانی زهرا مهاجری 5.0 0 شاهزاده کوچک: اقتباسی از کتاب آنتوان دوسنت اگزوپری جوان اسفر 0.0 0 آرزوهای بزرگ: متن کوتاه شده چارلز دیکنز 3.9 41 20 داستان برای نوجوانان عبدالرحمن دیه جی 3.0 0 روزی بود و روزی نبود محمد میرکیانی 4.5 1 اسکار و خانم صورتی اریک امانوئل اشمیت 3.9 44 دمیان: داستان جوانی امیل سینکلر و تفسیر دمیان هرمان هسه 3.9 36 حرف هایی که کاش می زدم کیتلین کلی 2.9 20