در حال خواندن کاغذ در زندگی و فرهنگ ایرانی ایرج افشار 0.0 0 یک روز از زندگی عابد سلامه ناتان ترال 3.0 0 مادر ماکسیم گورکی 3.8 30 طلسم سنگ حسن حسینی 3.0 1 موبی دیک، یا، نهنگ بحر هرمن ملویل 4.0 13 گزیده رسائل اخوان الصفا علی اصغر حلبی 0.0 0 تصویر دوریان گری اسکار وایلد 4.0 61 خرد ایرانی و برآمدن دولت مدرن: جستاری در توسعه و عقلانیت ایران معاصر محمدقائم خانی 0.0 0 فرزند بی نهایت ؛ خاطرات خودگفته شهید بهشتی محسن ذوالفقاری 5.0 3 پنجاه ابداعی که اقتصاد مدرن را شکل دادند تیم هارفورد 3.0 0 اهمیت امر زیبا در زمانه ما هانس گئورگ گادامر 5.0 0 تجربه شیلی (ظهور و سقوط نئولیبرالیسم) سباستین ادواردز 0.0 0 آن سوی میز: هیلاری کلینتون، جان کری، وندی شرمن، نیکی هیلی، ویلیام برنز، سوزان رایس، جان بولتون احمد تقی خانی 3.5 3 صد سال تنهایی گابریل گارسیامارکز 3.9 185 در باب نظریه محاکات: مفهوم هنر در فلسفه یونانی و حکمت اسلامی حسن بلخاری قهی 0.0 0 قرآن کریم عثمان طه 0.0 0 گنج نامه: داستان های گنج نمکی ویلیام فاکنر 3.5 0 سنافور یحیی السنوار 3.7 9 درآمدی به فلسفه و ادبیات اوله مارتین اسکیلیز 0.0 0 درآمدی بر علوم اعصاب شناختی آر.ای. پسینگهام 3.7 2