در حال خواندن دل تاریکی جوزف کنراد 4.1 8 طلسم سنگ حسن حسینی 3.0 1 موبی دیک، یا، نهنگ بحر هرمن ملویل 3.9 13 گزیده رسائل اخوان الصفا علی اصغر حلبی 0.0 0 تصویر دوریان گری اسکار وایلد 3.9 58 خرد ایرانی و برآمدن دولت مدرن: جستاری در توسعه و عقلانیت ایران معاصر مریم ترکمیان 0.0 0 فرزند بی نهایت ؛ خاطرات خودگفته شهید بهشتی محسن ذوالفقاری 5.0 2 پنجاه ابداعی که اقتصاد مدرن را شکل دادند تیم هارفورد 3.0 0 اهمیت امر زیبا در زمانه ما هانس گئورگ گادامر 5.0 0 تجربه شیلی (ظهور و سقوط نئولیبرالیسم) سباستین ادواردز 0.0 0 آن سوی میز: هیلاری کلینتون، جان کری، وندی شرمن، نیکی هیلی، ویلیام برنز، سوزان رایس، جان بولتون احمد تقی خانی 3.4 2 صد سال تنهایی گابریل گارسیامارکز 3.9 169 در باب نظریه محاکات: مفهوم هنر در فلسفه یونانی و حکمت اسلامی حسن بلخاری قهی 0.0 0 قرآن کریم عثمان طه 0.0 0 گنج نامه: داستان های گنج نمکی ویلیام فاکنر 3.5 0 سنافور یحیی السنوار 3.4 7 درآمدی به فلسفه و ادبیات اوله مارتین اسکیلیز 0.0 0 درآمدی بر علوم اعصاب شناختی آر.ای. پسینگهام 4.0 1 پدیدارشناسی بسیجی شهید سیدجواد طاهایی 4.5 2 درباره غرب رضا داوری اردکانی 3.9 3