خواهم خواند پنجره های تشنه: روزنوشت های انتقال ضریح امام حسین (ع) از قم به کربلا مهدی قزلی 4.1 63 رهنمودهایی برای کلاس جذاب و موثر محمدوحید سیفی 0.0 0 کم عمق ها: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نیکلاس کار 3.9 27 مینیمالیسم: ساده گرایی و زندگی با معنا رایان نیکودیمس 2.9 7 آموزش رسانه ای: یادگیری، سواد رسانه ای و فرهنگ معاصر دیوید باکینگهام 0.0 0 مخاطب شناسی دنیس مک کوایل 2.5 0 لطفا زامبی نباشید!: وسوسه مقاومت ناپذیر فضای مجازی آدام ال. آلتر 0.0 0 چهار هزار هفته مدیریت زمان برای انسان فانی میثم همدمی 3.7 14