در حال خواندن ارتباط بدون خشونت: زبان زندگی مارشال بی. روزنبرگ 4.2 13 ای کاش وقتی 20 ساله بودم می دانستم ونوس هادی جعفری 2.9 7 تله شادمانی: دست از تقلا کردن بردار و زندگی کن راس هریس 4.5 8 کلیدهای پرورش هوش اخلاقی در کودکان و نوجوانان: هفت نیکخویی اساسی که به کودکان انجام کار درست را می آموزد میشل برنا 4.0 0 در باب حکمت زندگی آرتور شوپنهاور 4.1 40 هفته چهل و چند: بیست روایت از مادری در همین روزها شهلا بهادری 3.8 33 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 147 Atlas of the heart Brene Brown 0.0 0 خودباوری در خلاقیت تام کلی 4.3 5 فرنی و زویی جروم دیوید سالینجر 3.8 22 صد سال تنهایی گابریل گارسیامارکز 3.9 157 علیه تربیت فرزند: برای فرزندمان باغبان باشیم یا نجار آلیسون گوپنیک 3.6 9 نیک سرشت (راهنمای تبدیل شدن به والدی که می خواهید باشید) بکی کندی 4.2 1