خواندهام من ... عروس بن لادن کارمن بن لادن 3.2 9 بررسی اجمالی نهضتهای اسلامی در صد ساله اخیر مرتضی مطهری 4.1 5 سیر حکمت در اروپا: از زمان باستان تا مائه هفدهم: مذیل به ترجمه گفتار دکارت فیلسوف نامی فرانسه (جلدهای 1 و 2 و 3) محمدعلی فروغی 3.0 0 اویس خمینی: جنبش الحوثی یمن و دیدگاه های شهید حسین الحوثی حمیدرضا غریب رضا 3.3 1 خاتون و قوماندان: روایت زندگی ام البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرمانده لشکر فاطمیون مریم قربان زاده 4.3 56 کارگزاران سازندگی از فراز تا فرود بهرام خزین 0.0 1 عشق در زمان وبا گابریل گارسیامارکز 3.5 40 گناه شناسی (با تجدید نظر و اضافات) محسن قرائتی 3.0 0 تمثیلات (پرسش های مهم، پاسخ های کوتاه) محسن قرائتی 3.8 1 شش ماه پایانی (تقویم حوادث ششماهه پیش از ظهور) مجتبی ساده 3.6 4 دغدغههای فرهنگی سید علی حسینی خامنهای 4.4 15 شیر شب های شلمچه: یادمان سردار شهید محمدعلی شاهمرادی جانشین لشکر 44 قمربنی هاشم (ع) جانمراد احمدی 3.0 1 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.3 88 قلعه حیوانات جورج اورول 4.2 249 سفر به گرای 270 درجه احمد دهقان 3.8 74 مفید آقا مرتضی کربلایی لو 2.0 0 مصدق در محکمه نظامی جلیل بزرگمهر 0.0 0 آداب المتعلمین محمدبن محمد نصیرالدین طوسی 3.7 1 روزنه هایی از عالم غیب محسن خرازی 3.9 0 فرمانده من هادی جمشیدیان 3.6 7