خواندهام قصه های همیشگی؛ طلسم آرزو کریس کالفر 4.4 50 بهترین خودت باش دختر: به دروغ هایی که درباره خودتان می گویید، باور نداشته باشید تا به همان کسی تبدیل شوید که باید باشید ریچل هالیس 3.3 16 قران مجید احمد نیریزی 4.9 39 دختران جسور: صد داستان از زنان شگفت انگیز النا فاویلی 4.3 1 چرا با حجاب شدم؟ صد و ده دلیل برای انتخاب حجاب اسلامی مژده بهروزی 5.0 1 زنان کوچک لوییزا می الکوت 4.2 110 خانه درختی 26 طبقه اندی گریفیتس 4.4 15 خانه درختی 13 طبقه اندی گریفیتس 4.2 48 منتقد کوچک ترا درمن 4.5 7 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 134