خواهم خواند جهانی که می بینم: انسان می تواند هر چه را که اراده کند انجام دهد ... آلبرت اینشتین 2.5 1 آموزش عکاسی پرتره: دستورالعمل ها و تکنیک های حرفه ای پیتر تراورز 0.0 0 نوردهی دیوید پراکل 3.0 0 در باب عکاسی خیابانی و تصویر شاعرانه الکس وب 4.0 0 نمادها و نشانه ها تی.ای. کنر 0.0 0 عکاس؛ استودیو جان چایلد 0.0 0 چرا عکاسی هنری؟ لوسی سونر 0.0 0 عکاسی بی هوا: رویکردی نامتعارف در عکاسی خیابانی توماس لوتارد 3.0 1 عکاس مینیمالیست استیو جانسون 0.0 1 درک عکس جف دایر 5.0 1 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال ان. هاراری 4.0 49 برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.4 70 حیات ذهن: تفکر هانا آرنت 4.0 1 اندیشیدن و ملاحظات اخلاقی هانا آرنت 3.2 3 همه دروغ می گویند: اینترنت چه چیزهایی درباره ی خود واقعی مان به ما می گوید؟ ست استیونز-داویدوویتس 4.1 11 کار عمیق: قوانینی برای تمرکز در دنیایی آشفته کال نیوپورت 3.8 41 قوی سیاه: تاثیر رویدادهای بی نهایت محتمل امیرخسرو خرازی 4.3 3