خواندهام الماس دارک هلد (جلد پایانی مجموعه ی شهر امبر) جین دوپرا 4.2 3 پیشگوی یان وود جین دوپرا 3.9 2 ساکنان اسپارک جین دوپرا 4.1 1 شهر امبر جین دوپرا 3.9 2 چه جوری به هم بیایم: ویترینی از تفاوت های زن و مرد حسین رستمی 4.1 6 چه جوری به هم بیایم؟! (جلد دوم: ویترینی از تفاوتهای زن و مرد) حسین رستمی 4.2 5 گام دوم انقلاب خطاب به ملت ایران سید علی حسینی خامنهای 4.9 8 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 296 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.9 24 قلعه حیوانات جورج اورول 4.3 381 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 120 من در حال تماس سیدعبدالحسین تقوی نژادلیر 3.5 2 همسری که به من میاد: کسب مهارت های ازدواج در قطار انتخاب همسر فاطمه السادات دیباج 3.4 3 برای خوشبختی سیدحبیب الله هاشمی 0.0 0 تسلا جیم گیگلیوتی 3.5 0 توماس آلوا ادیسون چه کسی بود؟ مارگارت فریس 5.0 0 دست نوشته های مرد نقاب دار کامیار نعمت الهی 4.3 2 یک صندوق شبهه (پاسخ به شبهات برگزیده جامعه) سید محمدحسین راجی 4.1 2 رژیم پادشاهی آمریکا (از چه زمانی آغاز شد و چگونه شکل گرفت؟) = American monarchy سیدهاشم میرلوحی 5.0 0 سرگرمی تا سر حد مرگ نیل پستمن 3.5 1