دربار خار و رز (بخش دوم) نوجوانداستانیعلمی تخیلی دربار خار و رز (بخش دوم) سارا جی. ماس و 5 نفر دیگر 4.8 10 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 29 خواهم خواند 22 خرید از کتابفروشیها ناشر باژ شابک 9786222191115 تعداد صفحات 252 تاریخ انتشار 1399/7/1 توضیحات کتاب دربار خار و رز (بخش دوم)، مصحح محدثه زنگانه. بریدۀ کتابهای مرتبط به دربار خار و رز (بخش دوم) Saina دربار خار و رز (بخش دوم) سارا جی. ماس 4.8 2 صفحۀ 216 دوستت دارم.مهم نیست آمارانتا درباره اش چه میگوید،مهم نیست اگر تنها با قلب انسانی پیش پا افتادهام است.حتی اگر بدنم را بسوزانند،دوستت خواهم داشت. 0 6 لیستهای مرتبط به دربار خار و رز (بخش دوم) نسرین سان از جادوگری خوشِت میاد؟ 70 کتاب سلااام به اولین لیست از سری لیست "موجودات افسانه ای" خوش اومدین! توی هر کدوم از این لیست ها قراره کتاب هایی از موجودات افسانه ای مثل جادوگر/اژدها/خون اشام /پری و... رو داشته باشیم! چرا؟ تا اگر مثل من طرفدار هر کدوم شون هستید به راحتی کتاب های دیگه در موضوع مورد علاقتونو پیدا کنید! این اولین لیست و یکی از بهترین لیست هاست _ ممنون میشم که اگر کتابی رو خوندید توی کامنتا نظرتونو بگید تا بقیه هم لذت ببرن! _ و اگر کتابی میشناسید که توی لیست نیست توی کامنت ها بگید تا اضافه کنم . یه دنیا ممنون!♡ 34 168 فاطمهزهرا؛ فانتزی های جذاب! 26 کتاب کتاب های فانتزی/پرطرفداری که از خوندنشون پشیمون نمیشید و ممکنه دوست داشته باشین⚡. ژانر کتابا فانتزیه اما اینکه فضایی که کتاب ارائه کرده رو دوست داشته باشید یا نه بستگی به سلیقه شما داره که بهتره خلاصه و نظرات هر کدومش رو بخونین💖 -بیشتر کتاب های فانتزی لیست مجموعه چند جلدین. -این کتابا برای رده سنی نوجوان پیشنهاد میشه. 0 21 اسرا (دختر آرون)🦋👤 بهترین فانتزی ها 23 کتاب مگه بهتر ازینا هم هست؟؟؟ 0 9 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مامانِ لیام:) 1403/4/22 بالاخره طلسم رو شکستم و تموم کردم 💅 ولی واقعا کتاب قشنگی بود و استرس زیادی کشیدم سرش 😭🤣 بعنوان کتاب فانتزی پیشنهاد میکونم💅 6 13 Saina 1403/6/18 خب،جلد اول بخش اول یکم کند و حوصله سربر بود چون بیشتر حالت مقدمه و آغاز داستان بود. ولی این جلد...فوق العاده بود آخراش میخواستم قلبمو از هیجان در بیارم(و همینطور از تنفر به آمارانتا) البته که از بانو جی ماس کمتر انتظار نداشتم.هر کتابی که از ایشون باشه زیباست و ارزش خواندن رو داره. فکر نکنم بتونم حالا حالا جلد بعدی رو بخونم(: ولی براش مشتاقم. هیچ وقت تو خوندن کتابای سارا جی ماس شک نکنین(: این اولین بار وقتی داشتم سریر شیشه ای رو میخوندم بهم ثابت شد. 0 9