معرفی کتاب زورو اثر ایزابل آلنده مترجم محمدعلی مهمان نوازان

ایزابل آلنده و 1 نفر دیگر
5.0

9782000729594
1383/10/12

کتاب زورو، رمانی نوشته ی ایزابل آلنده است که نخستین بار در سال 2005 منتشر شد. دیگو دلاوگا که در کالیفرنیای جنوبی در اواخر قرن هجدهم به دنیا آمد، فرزند دو دنیای متفاوت است: پدرش، یک نظامی اسپانیایی اشرافی است که املاک زیادی دارد و مادرش، جنگجویی بومی است. دیگو در شانزده سالگی به اسپانیا فرستاده می شود، کشوری که به خاطر فساد حکومت ناپلئونی، در وضعیت بدی قرار دارد. او خیلی زود به گروه «عدالت» می پیوندد: یک جنبش مقاومت زیرزمینی که به کمک به افراد ضعیف و فقیر اختصاص دارد. بین دنیای نو و دنیای قدیم، شخصیت زورو شکل می گیرد؛ قهرمانی بزرگ پا به میدان می گذارد و افسانه ای شگفت انگیز آغاز می شود.

داستان از قبل از به دنیا اومدن دیه‌گو شروع میشه و با روایت کردن جزئیات زندگیش در ۲۰ سالگی به پایان می‌رسه‌.
زمان زورو بودن و نجات مظلومان بخش زیادی از داستانو به خودش اختصاص نمی‌ده که کاش این‌طور بود:(
اما با خیلی از جزئیاتی که باعث شدن دیه‌گو تبدیل به زورو بشه آشنا می‌شیم.
به علاوه، داستان به خوبی توی بستر تاریخی استعمار جریان داره و اطلاعات تاریخی خوبی از آمریکا، اسپانیا و حتی فرانسه به خواننده می‌ده‌.
جزئیات از هر نوعش تو داستان فراوونن که این خودش واقعا یه نقطه قوته. از تصویر پردازی خیلی قوی در مورد تفاوت ظاهر شهر هایی مثل بارسلونا با آلتا‌کالیفرنیا گرفته تا تفاوت های قومی و گروهی مثل جزئیات زندگی کولی ها یا مراسم های قبایل آفریقایی و هم سرخ‌پوست ها. همشون به شکل جالبی تصویر شدن که باعث میشه در کنار اطلاعات تاریخی، خوندن کتاب واقعا مفید باشه.
در کل قشنگ بود و من دوسش داشتم:)
برناردو و ایزابل شخصیت های مورد علاقم بودن.
با این که واقعا سر حماقت های خولیانا اعصابم بهم ریخت اما باهاش کنار اومدم🤝
و وای از گروهبان گارسیا😂😭