معرفی کتاب درمان شناختی رفتاری: مبانی و فراتر از آن اثر جودیت اس بک مترجم شیوا جمشیدی کتابعمومیروانشناسیروانکاوی درمان شناختی رفتاری: مبانی و فراتر از آن جودیت اس بک و 3 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 1 خواهم خواند 2 ناشر کتاب ارجمند شابک 9786222572693 تعداد صفحات 488 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب درمان شناختی رفتاری: مبانی و فراتر از آن، نویسنده جودیت اس بک. یادداشتها محبوبترین جدیدترین نعیمه خانی 1403/11/15 اگر بدنیال آشنایی با مبانی cbt هستید، این کتاب گزینه بسیار مناسب و عالی میباشد. البته من این کتاب رو با استاد عزیزم مریم هدایتی پاس کردم که چند برابر کتاب بهمون عملی آموزش دادند و کتاب رو برامون از حالت حفظی و تئوری خارج کردند. توجه داشته باشید که درcbt ما دو نظریه پرداز به نام البرت الیس و اریک برن داریم که رویکرد مشابهی دارند اما از جهات مختلف برای یادگیری رویکرد اریک برن بسیار بهتر هست. اریک برن تمام مراحل و بخش ها و تکنیک هارو با جژییات توضیح داده و البته که شواهد بنیان کار کرده. مناسب درمانگران و نه عموم مردم میباشد. 0 6